Search found 618 matches

Search found 618 matches

Re: Multistore navigation and CORS issues

Share the live url for site.
As you said they are taking to another site so most likely issue seems to be in config.php

Jump to post
  • Fri Sep 18, 2020 11:29 pm
  • Replies 6
  • Views 217
Re: "SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 0 ..." after uninstalling certain vq or ocmod extension

I remember we tried to make a plugin work and I think we just messed it up somewhere. Did you try this pulgin to disable and refreshing the modification to work? Definitely have messed up some where. I remember we tried to install multiple versions of VQmod as well because the first one we install ...

Jump to post
  • Fri Sep 18, 2020 1:10 pm
  • Replies 4
  • Views 222
Re: Have a Bug

Guys i would simply suggest him go post in commercial support forum and get it off on his neck.
To be honest the way he is explaining the issue he/she doesn't seems to have any idea how this cart system work or what to look for what to provide for. :(

Jump to post
  • Fri Sep 18, 2020 9:17 am
  • Replies 5
  • Views 179
Re: Multistore navigation and CORS issues

I have a two-store multistore, and the secondary domain is set up and works, but having landed on any page, any action nor navigation targets or routes back to the default store. So I think the clue to this is the page load errors due to CORS issues: - Won't load the font-awesome webfont because it...

Jump to post
  • Fri Sep 18, 2020 12:09 am
  • Replies 6
  • Views 217
Re: OC2.3.0.2 Contact page, remove the form...

LorenaUY wrote:
Thu Sep 17, 2020 10:03 pm
Thank you!
You are welcome. Do update once your issue has been resolved.

Jump to post
  • Fri Sep 18, 2020 12:06 am
  • Replies 4
  • Views 178
Re: getProducts by Category_A, if they are not in Category_B

Hello Comminity, by the pace I'm going, might get the title of most Q's asked this month :) So, I'm working on feed automatisation and run into a challenge, of including category A and excluding category B. Get a single Category is working fine for me > $data = array( 'filter_category_id' => 126 );...

Jump to post
  • Thu Sep 17, 2020 4:23 pm
  • Replies 8
  • Views 248
Re: How To Admin->Catalog->Attributes image/icon add?

I want to filter by adding a picture to the place in this picture. https://prnt.sc/uip8qv For this follow this path and edit your filter https://prnt.sc/uipjzr https://prnt.sc/uiqxwu The place I show in the picture feels empty. I press the add button from the blue button, nothing happens. Thats how...

Jump to post
  • Thu Sep 17, 2020 4:20 pm
  • Replies 9
  • Views 318
Re: How To Admin->Catalog->Attributes image/icon add?

abdullahTR wrote:
Thu Sep 17, 2020 2:04 pm
I want to filter by adding a picture to the place in this picture. https://prnt.sc/uip8qv
For this follow this path and edit your filter https://prnt.sc/uipjzr

Jump to post
  • Thu Sep 17, 2020 2:16 pm
  • Replies 9
  • Views 318
Re: Can't send email to customers using Marketing->Mail option - 412 Error [Opencart 3.0.3.6]

That's great to hear, it should stay if you don't change anything. Btw how does it goes with your css changes did the issue resolved? Yes, css issue is also resolved. Got advised from someone someone and it worked. Thanks for asking :) Glad to know that :) you can word [SOLVED] in the beginning of ...

Jump to post
  • Thu Sep 17, 2020 1:59 pm
  • Replies 13
  • Views 332
Re: Can't send email to customers using Marketing->Mail option - 412 Error [Opencart 3.0.3.6]

That's great to hear, it should stay if you don't change anything.

Btw how does it goes with your css changes did the issue resolved?

Jump to post
  • Thu Sep 17, 2020 1:16 pm
  • Replies 13
  • Views 332
Re: How To Admin->Catalog->Attributes image/icon add?

Looks like journal 3 options tab.
Go to catalog/options and edit the color option replace with images.

Jump to post
  • Thu Sep 17, 2020 12:02 am
  • Replies 9
  • Views 318
Re: 500 error But when I turn to Maintenance mode it is work fine

thekrotek wrote:
Wed Sep 16, 2020 6:29 pm
Check your error log. Nobody will tell you anything by Error 500, it's just a generic error message.
could be Mod_security again ;) Which is why many people complaining around.

Jump to post
  • Wed Sep 16, 2020 6:33 pm
  • Replies 11
  • Views 258
Re: مشکل با درگاه های بانکی

با سلام و ادب فروشگاه ما با اپن کارت ۳.۰.۲ هستش  بتازگی سایت با صفحه سفید مواجه شد و با انجام check و repiar بر روی دیتابیس در محیط phpmyadmin مشکل برطرف شده و سایت باز شد اما بعد از اون بیشتر مشتریان اعلام میکنن که در زمان پرداخت سفارش پس از واریز وجه در درگاه سفارششون ثبت نمیشه و پول به حسابشون ب...

Jump to post
  • Wed Sep 16, 2020 6:32 pm
  • Replies 4
  • Views 193
Re: SVG Logo For Opencart 3?

Hello everyone, This is my first post and question in the forum. My humble apologies if my post breaks some rules and structure here. I want to use a logo as SVG, not as JPG or PNG. I noticed several threads and extensions for earlier versions of OC. However no solution for OC 3.x Any tips how to o...

Jump to post
  • Wed Sep 16, 2020 6:26 pm
  • Replies 6
  • Views 178
Re: 500 error But when I turn to Maintenance mode it is work fine

erik216 wrote:
Wed Sep 16, 2020 6:18 pm
I did not change any setting
Live site url? Is it the whole website throwing error of 500 or only certain pages?

Jump to post
  • Wed Sep 16, 2020 6:25 pm
  • Replies 11
  • Views 258
Re: Opencart and Google Search Console

Yes.....i have seen this Googled this before asking question here, Not a lot of help and isnt really providing an answer for Opencart. Does those all pages are blog pages or product pages? There are two workaround this issue. First you add label to those pages. Second you remove the breadcrumb it s...

Jump to post
  • Wed Sep 16, 2020 6:24 pm
  • Replies 7
  • Views 185
Re: 500 error But when I turn to Maintenance mode it is work fine

erik216 wrote:
Wed Sep 16, 2020 5:58 pm
My opencart suddenly display 500 error. But when I turn to Maintenance mode it is work.
So anyone can tell me what is the problem I am facing?
Have you change anything recently? Live site url?

Jump to post
  • Wed Sep 16, 2020 6:03 pm
  • Replies 11
  • Views 258
Re: Opencart and Google Search Console

See this solution if it works for you
https://support.google.com/webmasters/t ... 6721?hl=en
This seems to be very common issue even on wordpress people are talking about it.
https://wpml.org/forums/topic/breadcrum ... specified/

Jump to post
  • Wed Sep 16, 2020 6:02 pm
  • Replies 7
  • Views 185

Search found 618 matches