Search found 1365 matches

Search found 1365 matches

Re: Office mail not working

What OpenCart version, PHP version and mail settings are you using?

Jump to post
  • Thu Sep 24, 2020 5:03 am
  • Replies 3
  • Views 89
Re: Google same site problem in OC version 2.2.0.0

For PHP 7.3+ the changes will in the link below. https://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=190&t=216579&start=20#p782590 You also need the following in your php,ini or user.ini. session.cookie_secure=On session.cookie_samesite="None" Or in session.php add: ini_set('session.cookie_secure', 'On'); in...

Jump to post
  • Wed Sep 23, 2020 6:17 pm
  • Replies 2
  • Views 67
Re: Missing Orders caused by OC session expiry during checkout payment process?

It looks very much like the new cookie SameSite behaviour implemented in modern web browsers where Lax is the new default. https://www.chromium.org/updates/same-site With the new default of Lax, any payment gateway returning to your site whis a POST will not have the session cookie and therefore the...

Jump to post
  • Wed Sep 23, 2020 1:05 am
  • Replies 2
  • Views 92
Re: Multistore navigation and CORS issues

Are you seeing CORS errors in your browser console or are all the links on one site pointing to another? Perhaps post the URLs of your sites.

Jump to post
  • Fri Sep 18, 2020 9:58 pm
  • Replies 6
  • Views 217
Re: error messages

Logs are under your OpenCart storage directory. Look for DIR_LOGS in your config.php.

You can edit the log filename directly in the database. Find the key config_error_filename in the oc_setting table and change the value back to error.log.

Jump to post
  • Fri Sep 18, 2020 8:03 pm
  • Replies 2
  • Views 88
Re: Multistore navigation and CORS issues

Are you using any extensions that modify URLs? What is the autodetect extension you are using and is it compatible with multi-stores?

Jump to post
  • Fri Sep 18, 2020 2:22 am
  • Replies 6
  • Views 217
Re: Can't login to admin panel!

What version of vQMod? That warning was probably fixed in 2.6.4. https://github.com/vqmod/vqmod/releases ... 4-opencart

Jump to post
  • Fri Sep 18, 2020 2:17 am
  • Replies 9
  • Views 408
Re: [SOLVED] Help: How to put the attribute SameSite "none" in cookies. ? OP 3.0.3

Have you refreshed your modifications? Yes of course. Sorry, I misunderstood your post. I thought you had made the changes to the core files. If you didn't want to change the core files you could try to modify the Set-Cookie headers with your web server. A quick web search should give you a few exa...

Jump to post
  • Fri Sep 18, 2020 1:31 am
  • Replies 24
  • Views 1198
Re: error ''system/startup.php''

Does the file actually still exist at the exact path?

If you have made no changes then maybe ask your host as they may of changed something or it's false positive from some sort of security feature.

Jump to post
  • Thu Sep 17, 2020 10:18 pm
  • Replies 4
  • Views 6274
Re: upgrade page json erorrs

hi i m getting this error SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 0 OK Error: Call to a member function upgrade() on string in C:\Apache24\htdocs\opencart\upload\install\controller\upgrade\upgrade.php on line 56 can anyone help me on this. thanks in advance It might be helpful if state ...

Jump to post
  • Thu Sep 17, 2020 7:55 pm
  • Replies 2
  • Views 84
Re: 500 error But when I turn to Maintenance mode it is work fine

erik216 wrote:
Thu Sep 17, 2020 8:43 am
anyone have idea how to solve it?
Have you tried deleting the cache files in storage\cache?

Jump to post
  • Thu Sep 17, 2020 6:27 pm
  • Replies 11
  • Views 258
Re: Customers, Admin, Affiliates not getting any email notifications after new registrations,order,or other events [3.0.

Have you checked both your OpenCart and server's PHP error logs? Have you asked your host if they even allow the use of PHP mail?

Have you tried you tried the SMTP email with a SMTP Hostname with a prefix of ssl:// and port 465 or tls:// with port 587?

Jump to post
  • Thu Sep 17, 2020 6:19 pm
  • Replies 10
  • Views 278
Re: [SOLVED] - Contact Form not Sending 3.0.2.0 Solution

It seems like you can't send any email to remote domains via PHP mail. When you send using a forwarder the mail will be delivered locally then forwarded.

Have you asked your host about this? Have you tried thing your hosting SMTP server?

Jump to post
  • Thu Sep 17, 2020 2:16 am
  • Replies 41
  • Views 4963
Re: [SOLVED] - Contact Form not Sending 3.0.2.0 Solution

Entering an email address in Mail Parameters box without the -f in front will likely just use that address as one the recipients addresses.

You need generally the -f to set the return address, but you could try without the space between that and the email address.

Jump to post
  • Thu Sep 17, 2020 1:31 am
  • Replies 41
  • Views 4963
Re: Opencart 2.3.0.2 not sending admin emails on normal orders, fine for gift cards?

Have you checked both the OpenCart and server PHP logs. I believe the mail class throws exceptions that might not be caught by the OpenCart error handler. Have you tried logging the data sent to the mail class for an order? https://github.com/opencart/opencart/blob/2.3.0.2/upload/catalog/model/check...

Jump to post
  • Wed Sep 16, 2020 4:14 am
  • Replies 3
  • Views 234
Re: Multilingual URL showing default language instead of selected URLs

If you can only get the PayPal Commerce to work with SameSite=None then that is what you must use. I'm sure PayPal Commerce worked with the new defaut of Lax when I last tested, Strict did cause problems. Perhaps something has changed since then. If you are having to set flags to test then remember ...

Jump to post
  • Tue Sep 15, 2020 7:05 am
  • Replies 62
  • Views 1867

Search found 1365 matches