Search found 32 matches

Search found 32 matches

Re: OC 3.02 Cannot login to admin

Exactly the thread I needed, but I'm not sure any of the info solves the problem.
Anyone here able to clarify?

Thanks.

Jump to post
  • Tue Jun 30, 2020 1:32 am
  • Replies 19
  • Views 1748
Re: Changes in header.tpl does not work ?!

Same issue here.

Extensions > Modifications > Click the blue refresh button

Took some searching to find this thread, but it solved my problem in v2.0.1.1!!

Jump to post
  • Sat Jun 20, 2020 12:14 am
  • Replies 8
  • Views 5542
Re: Multilingual Export/Import for OpenCart 2.x / 3.x

As I said, I am simply unable to replicate your error. Have you tried LibreOffice Calc? Yes, I image it would be difficult to replicate when you don't have the same data I have. I was hoping someone would have experienced this issue and resolved it. Using LibreOffice Calc, the exported spreadsheet ...

Jump to post
  • Fri Jun 12, 2020 11:26 pm
  • Replies 1014
  • Views 246146
Re: Multilingual Export/Import for OpenCart 2.x / 3.x

As I said, I am simply unable to replicate your error. Have you tried LibreOffice Calc? Yes, I image it would be difficult to replicate when you don't have the same data I have. I was hoping someone would have experienced this issue and resolved it. Using LibreOffice Calc, the exported spreadsheet ...

Jump to post
  • Fri Jun 12, 2020 11:17 pm
  • Replies 1014
  • Views 246146
Re: Multilingual Export/Import for OpenCart 2.x / 3.x

Using OC v2.0.1.1. When importing using Export/Import v3.22 product descriptions are being duplicated 11 times. Products were exported using Export/Import from OC v1.5.6.4. Anyone here have a solution to this issue? Thanks. Not enough details to replicate your error. Please read our FAQ page on how...

Jump to post
  • Fri Jun 12, 2020 9:45 pm
  • Replies 1014
  • Views 246146
Re: Multilingual Export/Import for OpenCart 2.x / 3.x

Using OC v2.0.1.1. When importing using Export/Import v3.22 product descriptions are being duplicated 11 times. Products were exported using Export/Import from OC v1.5.6.4.

Anyone here have a solution to this issue? Thanks.

Jump to post
  • Thu Jun 11, 2020 10:37 pm
  • Replies 1014
  • Views 246146
Re: SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 0 OK

Thanks for your response. I searched and searched and searched, unfortunately after going thru at least half the 117 pages in this particular forum it seemed much easier just to revive this 2 year old thread. It's very unfortunate that this process seems more suited to programmers and not your "aver...

Jump to post
  • Sun May 31, 2020 7:59 pm
  • Replies 6
  • Views 2227
Re: Upgrade Issue - v1.5.4.6 to v2.1.0.1 no error messages but...

Errors: [Thu May 28 13:36:22.130283 2020] [core:crit] [pid 12416] (13)Permission denied: [client xx.xx.xx.206:5xxx5] AH00529: /home/vxxxxn2014/public_html/.htaccess pcfg_openfile: unable to check htaccess file, ensure it is readable and that '/home/xxxxn2014/public_html/' is executable [Thu May 28 0...

Jump to post
  • Fri May 29, 2020 2:36 am
  • Replies 3
  • Views 358
Upgrade Issue - v1.5.4.6 to v2.1.0.1 no error messages but...

.... pages are blank for the most part, nothing from the previous version showing and I cannot login to admin.

Help.

Jump to post
  • Fri May 29, 2020 12:18 am
  • Replies 3
  • Views 358
Re: SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 0 OK

Poor fellows never did get an answer. :( In any case, I tried to upgrade to v2.0 from v1.5.6.4 and got so many errors messages in the header I figured it would just be easier to restore my backups and try again. After a good 15 mins. waiting for the files to upload and such, I got the same error as ...

Jump to post
  • Thu May 28, 2020 10:00 pm
  • Replies 6
  • Views 2227
Upgrading 1.5.6.4 tp 2.0

Seems simple right, well not for me. I have uploaded the required files for 2.0. but when I enter the site name and /install, I get a blank page. Blank! Been fighting with this for hours and getting violent.

WTH? Please help.

Jump to post
  • Wed May 27, 2020 10:44 am
  • Replies 2
  • Views 481
Re: [SOLVED] - Add to cart, wishlist, compare buttons stopped working

I actually looked at some products that a storefront employee had entered, found options with no values assigned, things working properly again, but
www is my choice, I will have to check the htaccess file for shites and giggles. Thanks.

Jump to post
  • Mon May 18, 2020 8:16 pm
  • Replies 11
  • Views 493
Re: [SOLVED] - Add to cart, wishlist, compare buttons stopped working

Ooops, only partially solved.

Still not working under,features, bestseller and latest.

Jump to post
  • Mon May 18, 2020 7:55 am
  • Replies 11
  • Views 493
Re: Add to cart, wishlist, compare buttons stopped working

That was it my friend!! When I made the new navbar and a grid with the image links, out of habit I included www. Removed those and all is well.
Thanks so much for your help!!

Jump to post
  • Mon May 18, 2020 3:49 am
  • Replies 11
  • Views 493
Re: Add to cart, wishlist, compare buttons stopped working

You're onto something, at least 20 CORS Policy errors. Now to fix them.......

Jump to post
  • Mon May 18, 2020 3:34 am
  • Replies 11
  • Views 493
Re: Add to cart, wishlist, compare buttons stopped working

I had all the mods disabled and removed extensions that were just an xml file. Nothing changed.

Jump to post
  • Mon May 18, 2020 3:08 am
  • Replies 11
  • Views 493
[SOLVED] - Add to cart, wishlist, compare buttons stopped working

Not sure when it started, but the add to cart, add to wish list and add to compare buttons stopped working in the following locations: Featured Latest Best Seller Will work on some products pages, but not others. In a few cases the buttons work on the first page of a product, but on the second one. ...

Jump to post
  • Mon May 18, 2020 1:41 am
  • Replies 11
  • Views 493

Search found 32 matches