Search found 8 matches

Page 1 of 1

Search found 8 matches

Re: Anyone know why my shopping cart works fine on everything, except Microsoft Edge? using Version 3.0.3.2

Thanks for the suggestions. I had to select 'force https' on my host Cpanel. That sorted the SSL and Cart issue on Edge.

Jump to post
  • Thu Aug 06, 2020 11:27 pm
  • Replies 11
  • Views 584
Re: Anyone know why my shopping cart works fine on everything, except Microsoft Edge? using Version 3.0.3.2

Thanks for the input, No point me looking I've no idea what to look for, I've put a quote request in the commercial section if you would like to quote for sorting this.

Jump to post
  • Thu Aug 06, 2020 8:15 pm
  • Replies 11
  • Views 584
Quote please to sort a few issues

If anyone suitably qualified to sort the following issues please let me know your quote for doing so, currently using Version 3.0.3.2 and the default theme. The issues Im aware of are: Need SSL sorting - Have a cert, cant get it to work. Session Cookies not there? - I dont know the significance of t...

Jump to post
  • Thu Aug 06, 2020 6:50 pm
  • Replies 5
  • Views 379
Re: Anyone know why my shopping cart works fine on everything, except Microsoft Edge? using Version 3.0.3.2

Thanks By Mona, Points taken, Ive plenty of views on that but will move on. On the actual topic, Ive cleared all caches I can find on both opencart and Edge. The issue still exists. I have searched for the same issue on here, cant find an exact copy but I've seen issues of SSL creating browsers prob...

Jump to post
  • Thu Aug 06, 2020 3:34 pm
  • Replies 11
  • Views 584
Re: Anyone know why my shopping cart works fine on everything, except Microsoft Edge? using Version 3.0.3.2

Something I've noticed to be quite common on this forum, vastly greater than on others is the amount of arsey comments from those I presume on here to help, y'know those keyboard warriors who wouldn't say boo to a goose in person.

Jump to post
  • Wed Aug 05, 2020 11:17 pm
  • Replies 11
  • Views 584
Anyone know why my shopping cart works fine on everything, except Microsoft Edge? using Version 3.0.3.2

On Microsoft edge, Shopping cart resets after adding an item then clicking checkout, or adding another product. Works fine on Chrome, Safari etc

Jump to post
  • Mon Aug 03, 2020 10:23 pm
  • Replies 11
  • Views 584
Re: Shopping Cart Issues

Just an edit to this. I tried on a different browser and it worked fine, so it works on Chrome but doesn't work on Microsoft Edge ( I cleared cache etc before rechecking)
Is there a reason for this? Anything I can do to make it run smoothly on all browsers?

Jump to post
  • Thu Jul 09, 2020 1:38 am
  • Replies 3
  • Views 440
Shopping Cart Issues

Hi Guys Ive had an issue for a couple of months which I had presumed was down to an issue with my Payment Gateway so I ignored it until today when I have set up an new gateway (Worldpay) I can click on a product and add to cart, it shows its there, top right corner, cart symbol, with 1 thing in it a...

Jump to post
  • Wed Jul 08, 2020 11:39 pm
  • Replies 3
  • Views 440

Page 1 of 1

Search found 8 matches