Search found 177 matches

Search found 177 matches

Re: Problem with order email not show well with Greeks and English OC 3.0.3.7

Hello.
Indeed that worked !!
Thank you my friend for the investigation !!
Best Regards!

Jump to post
  • Mon Jun 21, 2021 2:23 pm
  • Replies 9
  • Views 287
Re: Problem with order email not show well with Greeks and English OC 3.0.3.7

@straightlight where what ? @ADD Creative The screenshot are not show all the order email , I have the default OC 3.0.3.7 no theme or extension or something else installed except the Greek Language from here: https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=33334 Tha...

Jump to post
  • Mon Jun 21, 2021 5:55 am
  • Replies 9
  • Views 287
Re: Problem with order email not show well with Greeks and English OC 3.0.3.7

Hello. I havent modify anything . Its a default installation of Opencart 3.0.3.7 version . The Greek files also are UTF-8 encoding and as Greeks developers saying they have no issues reported . I remember those issues was reported years ago where the collation of the db's are wrong , but here I see...

Jump to post
  • Sun Jun 20, 2021 11:50 pm
  • Replies 9
  • Views 287
Problem with order email not show well with Greeks and English OC 3.0.3.7 [SOLVED]

Hello. I have a clean installation of 3.0.3.7 where I have install Greeks . Making order with Greeks has some issues some letters not show up correct : https://prnt.sc/161hul9 Making order with English also I m face some html tags show up too: https://prnt.sc/161k41h Any idea whats goin on ? PS. We...

Jump to post
  • Sun Jun 20, 2021 4:09 pm
  • Replies 9
  • Views 287
Re: Order paid with credit card but no details about it 2.3.0.2

Ok I will check the issue with the developer of the extension and the Journal Support.
Thanks.

Jump to post
  • Sat Mar 27, 2021 1:57 am
  • Replies 5
  • Views 255
Order paid with credit card but no details about it 2.3.0.2

Hello. We have a weird issue . We see orders (this is the 2nd time) at admin which they have completely empty details : https://prnt.sc/10vvnjk I have check the database, nothing also and there. How is it possible to make someone an order pay with credit card and when it finish we have nothing in t...

Jump to post
  • Fri Mar 26, 2021 4:45 pm
  • Replies 5
  • Views 255
Re: Does index tag in OCMOD's working at OC 3.0.3.6 ?

Hello.

Thanks for the replies.
The issue was that I didnt count the 0 place !!!! Gosh spent so much time for this !
I am not going to put it in the market and sorry for the wrong title in the extension ,yes its calling the model not the sku .

Best Wishes !

Jump to post
  • Thu Dec 31, 2020 4:03 pm
  • Replies 4
  • Views 216
[SOLVED] Does index tag in OCMOD's working at OC 3.0.3.6 ?

Hello. Can I ask please if index tag in ocmod's are working ? I see the documentation : https://github.com/opencart/opencart/wiki/Modification-System and I see it does . But I have wrote a ocmod and I m struggling where I have made a mistake because the index=5 is not working and it changes all the ...

Jump to post
  • Thu Dec 31, 2020 7:38 am
  • Replies 4
  • Views 216
[SOLVED]: Default Language Is Not Working Opencart 3.0.3.6

Hi
How about change that and have the default language in the site beside the browser language ?
The Default Language I think its needs priority .
EDIT: Found the solution : https://dreamvention.com/blog/how-to-tu ... -opencart/
Thanks

Jump to post
  • Wed Dec 09, 2020 6:56 pm
  • Replies 2
  • Views 264
[SOLVED] Default Language Is Not Working Opencart 3.0.3.6

Hello. We have Greeks as default language in the site but I see in a clean browser (clean cookies cache) that the 1st visit is always shows English. We dont have any seo activated or something. I see some posts in the forum like https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=205541 but those fixes are n...

Jump to post
  • Thu Nov 19, 2020 5:00 am
  • Replies 2
  • Views 264
[SOLVED]Removed Unlink Feature from Summernote Editor at 3.0.3.6 ?

Hello.
Can you please tell me if someone know if the unlink feature at the Summernote editor Opencart 3.0.3.6 remove the option to unlink a link with just click on the link get the pop up box and just click on the unlink button ? http://prntscr.com/vi5fzz
Thanks

Jump to post
  • Fri Nov 13, 2020 1:42 am
  • Replies 2
  • Views 303
Re: Image Manager Creates Folders Always With Permission 777 OC 3.0.3.6

Hello.
I dont have any chown running on my site.
I have check admin/controller/common/filemanager.php and I see your code you re saying: http://prntscr.com/v1ndn1
I have made a clean installation of OC 3.0.3.6 in a subfolder and still getting 777 at the folder http://prntscr.com/v1o47v .
Thanks

Jump to post
  • Sun Oct 18, 2020 8:07 pm
  • Replies 11
  • Views 2435
Image Manager Creates Folders Always With Permission 777 OC 3.0.3.6

Hello.
I have a weird issue, when I am creating a folder with image manager of Opencart always it has 777 permissions
Any idea why ?
Thanks

Jump to post
  • Sun Oct 18, 2020 7:34 pm
  • Replies 11
  • Views 2435
Re: Sort Admin Products Listing By Date as Default 3.0.3.6

Thanks you guys !
Specially to letxobnav , that was the solution indeed !!
My best regards !!! :)

Jump to post
  • Fri Oct 16, 2020 11:21 pm
  • Replies 3
  • Views 1200
[SOLVED] Sort Admin Products Listing By Date as Default 3.0.3.6

Hello. I am wondering how easy is to sort at admin area at Products listing by Date and not by name as it is now . Using OC 3.0.3.6 I have bought a simple extension https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=22186 but still I have to click to sort, and after imp...

Jump to post
  • Fri Oct 16, 2020 7:21 pm
  • Replies 3
  • Views 1200
Re: Need Empty Search Field After Making a Search

Ohh it was Journal3 theme !
So I made your magic to /catalog/view/theme/journal3/template/common/search.twig and guess what ?
Its working!!
You re awesome and so FAST ! :)
Thank you !!!!!!!

Jump to post
  • Wed Oct 14, 2020 5:34 am
  • Replies 8
  • Views 1424
Re: Need Empty Search Field After Making a Search

Change search.twig to <div id="search" class="input-group"> <input type="text" name="search" value="" placeholder="{{ text_search }}" class="form-control input-lg" /> <span class="input-group-btn"> <button type="button" class="btn btn-default btn-lg"><i class="fa fa-search"></i></button> </span> </d...

Jump to post
  • Wed Oct 14, 2020 5:29 am
  • Replies 8
  • Views 1424

Search found 177 matches