Search found 8 matches

Page 1 of 1

Search found 8 matches

404 Errors withOpencart SEO pack pro

Hi,I've installed Opencart SEO Pack on my current site I've generated SEO friendly URLs unfortunately this leads to 404 errors when I try to visit product or category pages I've checked /adjusted my .htaccess file to the following RewriteEngine on if anyone could give lines of enquiry to check here ...

Jump to post
  • Mon Sep 16, 2013 6:44 pm
  • Replies 2
  • Views 1160
Re: Additional images not working correctly

What I do find confusing is that some products are are working correctly

Jump to post
  • Fri Sep 13, 2013 6:43 pm
  • Replies 1
  • Views 352
Additional images not working correctly

hi, I've recently encountered an issue on my store I am able to upload extra images correctly, they show on the product page but clicking on them triggers a 404 and so I am unable to zoom into them any pointers or suggestions as to what could be causing this problem would be much appreciated

Jump to post
  • Fri Sep 13, 2013 6:05 pm
  • Replies 1
  • Views 352
Re: $(...).cluetip is not a function

removing both vqmod & seo pack has resolved the problem :)

Jump to post
  • Thu Aug 29, 2013 12:08 am
  • Replies 1
  • Views 741
$(...).cluetip is not a function

Hi, I've installed vqmod & opencart SEO propack to my prototype, unfortunately my shopping cart tis no longer working and I am getting the following jquery error $(...).cluetip is not a function error is this a common problem with the modules I have added? if anyone has any pointers it would be much...

Jump to post
  • Wed Aug 28, 2013 11:19 pm
  • Replies 1
  • Views 741
Re: Unable to register account on prototype site

Thank you Butte

I've used your advice and its now working correctly

Jump to post
  • Fri Aug 16, 2013 5:21 pm
  • Replies 3
  • Views 245
Re: ERROR: EHLO not accepted from server!

Thanks folks, I also ran into the same problem a bit of tinkering with my SMTP settings resolved the issue for me

Jump to post
  • Fri Aug 16, 2013 5:20 pm
  • Replies 42
  • Views 68464
Unable to register account on prototype site

my host disabled the php mail() functionality as a security measure this fouls up registering accounts what actions can I take to overcome this problem? any help appreciated

regards

Carl

Jump to post
  • Thu Aug 15, 2013 11:06 pm
  • Replies 3
  • Views 245

Page 1 of 1

Search found 8 matches