Search found 22 matches

Search found 22 matches

Language not working in multistore

I have opencart multistore enabled on domain .fr & .de with french, german & english languages. .fr domain set as french language & .de domain set as german language. Now when i visit the site .fr it doesn't load the french language, instead it loads english language. (Currently i set french languag...

Jump to post
  • Thu Aug 17, 2017 2:47 am
  • Replies 1
  • Views 536
Re: How to remove "nofollow, noindex" on robots meta

Thanks for your reply @ cyclops12.

I just want to know, where i can remove those lines.

I don't know, how that code added in my site. I tried to add other meta robots content, but it doesn't updated.

Jump to post
  • Sat Aug 13, 2016 7:48 pm
  • Replies 4
  • Views 777
[SOLVED] - How to remove "nofollow, noindex" on robots meta

This is my site http://www.byclaytonscott.com/

When i check with web-sniffer.net, i got "nofollow, noindex"

Code: Select all

<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">
Please let me know, anyone how to remove these line .

Thanks & Regards.

Jump to post
  • Sat Aug 13, 2016 7:27 pm
  • Replies 4
  • Views 777
Re: Write a review doesn't jump back to review form

Is this known bug to implement in opencart core?

Because its must have feature.

Anyway, thanks for your help.

Jump to post
  • Sat Aug 06, 2016 11:11 pm
  • Replies 13
  • Views 2882
Re: Write a review doesn't jump back to review form

Yes, u got my point. Thanks so much for your help. Yes, this is what i need.

Now i need to double click, then only it works.


Is there anyway to have this feature by single click.

Jump to post
  • Sat Aug 06, 2016 9:45 pm
  • Replies 13
  • Views 2882
Re: Write a review doesn't jump back to review form

No, u didn't understand what i mean. Did u checked my link, u know the issue. http://www.zazmar.co.uk/index.php?route=product/product&product_id=50 Click "write review" below order button. It stays on same place instead of jumping down to review form. In any product page if the write review is on ve...

Jump to post
  • Sat Aug 06, 2016 7:59 pm
  • Replies 13
  • Views 2882
Re: Write a review doesn't jump back to review form

I can post review, this is not an issue. When u see my site, click write review it stays same place. Actually it opens the form, but it shouldn't go to review form. We have to scrollout manually. The demo also work like that only, it opens the form but it doesn't jum down to review form automaticall...

Jump to post
  • Sat Aug 06, 2016 7:42 pm
  • Replies 13
  • Views 2882
Re: Write a review doesn't jump back to review form

Am using 2.2 But in the same demo opencart also the same issue i think. When u click "write a review", the review form opens but we have to scroll down to the form manually. Check the opencart demo product link http://demo.opencart.com/index.php?route=product/product&product_id=42 When we click writ...

Jump to post
  • Sat Aug 06, 2016 6:55 pm
  • Replies 13
  • Views 2882
[Solved] Write a review doesn't jump back to review form

Hello, Am having issue on product page. When we click on "write a review", Actually the review tab opens but you stay on the same place, page does not move down to review form, it looks that nothing happens, until you go down the page. It doesn't go to the form automatically, we have to scroll down ...

Jump to post
  • Sat Aug 06, 2016 1:51 pm
  • Replies 13
  • Views 2882
Re: Https green padlock not appear when ssl enabled

Yes, it doesn't worked.

Am using latest opencart version 2.2

Jump to post
  • Sat Jul 23, 2016 11:32 am
  • Replies 8
  • Views 1211
Opencart SSL Fix

I haven enabled SSL from admin and changed the two config files to rename the https links. #Force https redirect RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^/?(checkout|account) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L] RewriteCond %{HTTPS} !=off Everything works fine, but the problem is on https page...

Jump to post
  • Fri Jul 22, 2016 11:44 pm
  • Replies 8
  • Views 1211
Re: Opencart SSL Not Working in 2.2 on checkout & account

Myself added this code manually, and its worked now.

#Force https redirect
RewriteCond %{HTTPS} !=on
RewriteRule ^/?(checkout|account) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
RewriteCond %{HTTPS} !=off

Now my page secured on both account/checkout pages.

Thanks straightlight for your replies.

Jump to post
  • Fri Jul 22, 2016 3:07 pm
  • Replies 7
  • Views 735
Re: Opencart SSL Not Working in 2.2 on checkout & account pa

I have .htaccess file in root directory public_html

I don't have any clue, why its not worked :(

Jump to post
  • Thu Jul 21, 2016 8:23 pm
  • Replies 7
  • Views 735
Re: Opencart SSL Not Working in 2.2 on checkout & account pa

https://www.sslshopper.com/ssl-checker.html

I have tried with above url, everything configured correctly.

Please assist me anyone...

Jump to post
  • Thu Jul 21, 2016 11:02 am
  • Replies 7
  • Views 735
Opencart SSL Not Working in 2.2 (Solved)

Hello, Am having opencart 2.2 installed and its working fine. I have enabled SSL inside admin panel . I updated admin/config.php and config.php files for changing from http to https. But i couldn't see the site loaded as https. I haven't modified .htaccess file. I searched on forum, most of them say...

Jump to post
  • Wed Jul 20, 2016 11:05 pm
  • Replies 7
  • Views 735
Re: How to remove decimal values on weight

Thanks so much Opencartboost.

Really its helped me.

I tried the same before, both in weight.php & database.

But i tried to change in oc_weight_class table instead of oc_product table.

Thanks again for your guidance.

Jump to post
  • Sat Dec 12, 2015 2:56 pm
  • Replies 2
  • Views 1823
How to remove decimal values on weight

Hi, am having problem with displaying weight on category page. The weight correctly displays, but there's unwanted decimal points are there. Weight:100.00000000g I just want to show 100g, need to remove 8 decimals from here. And i don't want to display decimal values anywhere on weights. I tried to ...

Jump to post
  • Thu Dec 10, 2015 4:26 pm
  • Replies 2
  • Views 1823
Missing product ids error

I have an error when importing products. 2015-10-24 14:30:51 - Export/Import: Missing product_ids in worksheet 'Products'! 2015-10-24 14:30:51 - Export/Import: Missing product_ids in worksheet 'AdditionalImages'! 2015-10-24 14:30:51 - Export/Import: Missing product_ids in worksheet 'Specials'! 2015-...

Jump to post
  • Sat Oct 24, 2015 10:33 pm
  • Replies 1
  • Views 1153
Re: Wrong Date Ordered format when updating order status

Am facing this problem on new opencart version 2.0.2.0, on the order email the date format not displaying in correct format. Order ID: 5 Date Added: 15am31UTC_f2015Fri, 15 May 2015 09:18:57 +000005am31_57092015Fri, 15 May 2015 09:18:57 +000031 Payment Method: Telephone Payment Shipping Method: Flat ...

Jump to post
  • Fri May 15, 2015 4:54 pm
  • Replies 3
  • Views 700

Search found 22 matches