Search found 1030 matches

Search found 1030 matches

Re: Language problem multistore

I have an extension to force the cookie to match the desired language based on the domain, contact me if you're interested.

Jump to post
  • Mon May 21, 2018 10:35 pm
  • Replies 1
  • Views 197
Re: Cloning product data array to show specials in Category.php (Controller)

Did you check that controller to see if that variable ($data['specials'] ) is being set somewhere? Maybe it's being re-defined down the file and you are actually dealing with another dataset.

Jump to post
  • Mon May 21, 2018 10:30 pm
  • Replies 7
  • Views 475
Re: Custom button

We do, but we don't know what you have right now.

Jump to post
  • Mon May 21, 2018 10:28 pm
  • Replies 4
  • Views 2478
Re: Parse error: syntax error

Did you ever edit that file?

Jump to post
  • Mon May 21, 2018 10:21 pm
  • Replies 1
  • Views 366
Re: Cloning product data array to show specials in Category.php (Controller)

Code: Select all

<?php foreach ($specials as $product) { ?>
    <?php echo $product['name']; ?></h4>
    <?php } ?>
.. and the error is gone. As for the rest, you have more work to do, to differenciate filters and pagination for both lists. What would the default filter influence anyway, both lists or just one?

Jump to post
  • Mon May 21, 2018 10:10 pm
  • Replies 7
  • Views 475
Re: Read More Button

Journal?

Jump to post
  • Mon May 21, 2018 10:04 pm
  • Replies 4
  • Views 1051
Re: google pagespeed optimisation

This can only be fixed with know-how. That report means you have Javascript and CSS resources that are being loaded before the page is shown to the end user, so when you request any page of your store you have to wait for all of those resources to load, making the initial request longer. It can be f...

Jump to post
  • Mon May 21, 2018 10:03 pm
  • Replies 2
  • Views 1011
Re: Problem uploading my images - not accessible in my image folder

Don't expect much help unless you explain the problem. What do you mean you can't access page 2? What happens?

Jump to post
  • Mon May 21, 2018 9:57 pm
  • Replies 7
  • Views 686
Re: Multiple Users Working In Admin At The Same Time

I think nobody still understands why you need that, but if you need to have 2 users under the same IP and machine, use different browsers. That behaviour is expected dont you think?

Jump to post
  • Fri May 18, 2018 11:12 pm
  • Replies 5
  • Views 826
Re: how add username field for customers?

Do you have that username field already created?

Jump to post
  • Fri May 18, 2018 9:22 pm
  • Replies 4
  • Views 479
Re: Extention Request

What?? I think you should read the message again, it was nothing like that, and you agreed saying it was reasonable.

Jump to post
  • Fri May 18, 2018 9:13 pm
  • Replies 8
  • Views 1406
Re: Can Not Modify Customer Info in Admin without Password

Tulip wrote:
Thu May 17, 2018 11:04 pm
Not ONE of the answers above provided a solution to the problem.
What problem?

Jump to post
  • Thu May 17, 2018 11:40 pm
  • Replies 10
  • Views 1288
Re: Top container text not displaying in FF and Chrome, but displays in Edge and Vivaldi

You can enable port 80 on your local machine. You can also upload what you have to a test server. It really makes a difference in obtaining help.

Jump to post
  • Thu May 17, 2018 11:37 pm
  • Replies 4
  • Views 382
Re: Custom fields in admin order alert email

Is that the only field you will ever have as custom field?

Jump to post
  • Thu May 17, 2018 11:06 pm
  • Replies 3
  • Views 1268
Re: Multiple Users Working In Admin At The Same Time

What's wrong with having two accounts?

Jump to post
  • Thu May 17, 2018 10:48 pm
  • Replies 5
  • Views 826
Re: Marketing email image button

I see what you mean. It also happens if you go back and forth on a folder, so it happens in subsequent requests after the first window. This is the solution, find this line (in /admin/view/javascript/common.js ) : $('#modal-image a.thumbnail').on('click', function(e) { replace with : $('#modal-image...

Jump to post
  • Thu May 17, 2018 5:21 pm
  • Replies 4
  • Views 333
Re: coupon code causing shipped orders to reappear as processing orders

Ozfarmer wrote:
Thu May 17, 2018 4:39 pm
Also, we are using JG's [VQMOD] Coupon Filters Pro 2.X would that affect this?
That's a question for the author of the extension.

Jump to post
  • Thu May 17, 2018 5:15 pm
  • Replies 2
  • Views 317

Search found 1030 matches