Search found 134 matches

Search found 134 matches

Re: ANY export function results in garbled spreadsheet

Well, I would really like to be able to get this working the way it was. I already have a workaround (using open and repair in Excel) that I can get it to work. It just takes a few more steps.

Jump to post
  • Mon Jun 25, 2012 10:58 pm
  • Replies 11
  • Views 541
Re: [RELEASED] Export/Import tool for OpenCart 1.5.0.x

roverash

Yea, I dunno. I am still having the issue but the open and repair is working for me. Not ideal, but at least it's a workaround.

Jump to post
  • Mon Jun 25, 2012 8:21 pm
  • Replies 544
  • Views 221158
Re: ANY export function results in garbled spreadsheet

Yes, I have tried it on various computers. Same issue.

Jump to post
  • Mon Jun 25, 2012 8:16 pm
  • Replies 11
  • Views 541
Re: [RELEASED] Export/Import tool for OpenCart 1.5.0.x

Here is what else he added: Other people have the garbled issue and one person even said in 2010 they believed PEAR was planning on deprecating Spreadsheet_Excel_Writer. https://www.google.com/search?q=pear+Spreadsheet_Excel_Writer+garbled+characters&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:offi...

Jump to post
  • Thu Jun 14, 2012 11:29 pm
  • Replies 544
  • Views 221158
Re: [RELEASED] Export/Import tool for OpenCart 1.5.0.x

Here is the latest response from my host regarding this issue: Mike, I think you're going to have to work with the developer on this one. If they can set up a test script I can run independently then maybe I can find out more but as far as I can tell everything they need is installed and working on ...

Jump to post
  • Thu Jun 14, 2012 11:23 pm
  • Replies 544
  • Views 221158
ANY export function results in garbled spreadsheet

I dont know how to explain it better than the subject line.... Whether I'm using the import/export mod or another mod that exports (order manager) to export data to an xls spreadsheet, the data comes out junk/garbled. I will attach a screenshot of this. I have spoken to my host as this problem start...

Jump to post
  • Thu Jun 14, 2012 8:22 pm
  • Replies 11
  • Views 541
Re: [RELEASED] Export/Import tool for OpenCart 1.5.0.x

I am having the EXACT same problem as AndyGaskell (back on page 12) about the mod exporting a corrupted junk xls file. Just started happening recently and I am pretty sure it is because of a server switch. It used to work great before the switch, but my host is stumped too. You will have to go to hi...

Jump to post
  • Thu Jun 14, 2012 6:19 am
  • Replies 544
  • Views 221158
Re: No more captcha url not loading

Just uploaded the new files-still not working.

Jump to post
  • Sat May 26, 2012 12:08 am
  • Replies 33
  • Views 5492
Re: No more captcha url not loading

I didnt try the code.

@Jay, I looked at the downloads page...didnt see 1.5.1.3.1 on it? Ah, you have to click see all downloads...got it. Thanks.

Jump to post
  • Sat May 26, 2012 12:05 am
  • Replies 33
  • Views 5492
Re: No more captcha url not loading

Where do I find the 1.5.1.3.1 versions of them?

Jump to post
  • Fri May 25, 2012 11:59 pm
  • Replies 33
  • Views 5492
Re: No more captcha url not loading

But what I dont understand, is that I have never modified anything with either of those files and the captcha image has always worked in the past. So I dont understand what could have happened?

Jump to post
  • Fri May 25, 2012 11:50 pm
  • Replies 33
  • Views 5492
Re: No more captcha url not loading

I checked both files. There was no extra white space.

Jump to post
  • Fri May 25, 2012 10:26 pm
  • Replies 33
  • Views 5492
Re: Professional HTML Email Template and Design for Opencart

As well as mine. Registration upon checkout is still broken after installing your mod. I have done everything suggested and more.

All details are in the numerous emails I have sent you.

Please help. I need this resolved asap.

Thank you,

MG

Jump to post
  • Wed May 16, 2012 8:02 pm
  • Replies 15
  • Views 10809
Re: Continue buttom broken when trying to register customer

Yea, I think I know what mod is causing this. Now I just need to figure out how to fix it!

I appreciate you taking a look so fast!

Jump to post
  • Fri May 11, 2012 4:02 am
  • Replies 2
  • Views 189
Continue buttom broken when trying to register customer

Hello all, This issue just started happening and wanted to see if someone out there could shed some light on what might be going on. When I add a product to cart, and try to register (guest checkout seems to work fine) the customer, fill in all the fields and hit the continue button-the animated gif...

Jump to post
  • Fri May 11, 2012 2:24 am
  • Replies 2
  • Views 189
Re: [MOD] - Page/Form Loading Animation

Is there an update to this mod?

I'm running 1.5.1.3

Jump to post
  • Fri May 11, 2012 1:57 am
  • Replies 13
  • Views 10396

Search found 134 matches