Post by sdancer75 » Tue Dec 15, 2020 4:36 pm

I installed a brand new version of OpenCart ver 3.0.3.6. I copy/paste a theme (shoppica v3.3.2). The theme was installed successfully and I can see the UI in the backend, but in the frontend, I get a fatal error since it can not find some files under the folder system/library/template/Twig/ that do not exist.

Specifically

Code: Select all

Warning: require_once(/home/xyz/www/opencart/system/library/template/Twig/ExtensionInterface.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/xyz/www/opencart/system/vendor/BurnEngine/catalog/boot.php on line 13
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/xyz/www/opencart/system/library/template/Twig/ExtensionInterface.php' (include_path='.:/usr/local/php73/lib/php') in /home/xyz/www/opencart/system/vendor/BurnEngine/catalog/boot.php on line 13
Is this a theme problem or should I install the twig template engine manually?

Regards,

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 27, 2016 11:52 pm

Post by tingwing » Tue Dec 15, 2020 5:03 pm

I sugguest you buy a good opencart theme at themeforest.net

my extension:https://www.opencart.com/index.php?rout ... estshop24h
email :support@bestshop24h.com
site:http://www.bestshop24h.com


Active Member

Posts

Joined
Tue Aug 02, 2016 9:01 pm

Post by paulfeakins » Tue Dec 15, 2020 5:34 pm

sdancer75 wrote:
Tue Dec 15, 2020 4:36 pm
I installed a brand new version of OpenCart ver 3.0.3.6. I copy/paste a theme (shoppica v3.3.2).
Or contact Shoppica.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by sdancer75 » Tue Dec 15, 2020 7:51 pm

The problem here is the OpenCart itself. Someone inside the OC team can not do the job reliably.

https://github.com/opencart/opencart/tags

Under

Code: Select all

/system/library/template
in

version 3.0.3.5
Twig/
twig.php
template.php


But in version 3.0.3.6 the folder Twig/ is missing.
twig.php
template.php


It supposed that this is a patched version that has fixes and no missings.

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 27, 2016 11:52 pm

Post by ADD Creative » Tue Dec 15, 2020 8:55 pm

sdancer75 wrote:
Tue Dec 15, 2020 7:51 pm
The problem here is the OpenCart itself. Someone inside the OC team can not do the job reliably.

https://github.com/opencart/opencart/tags

Under

Code: Select all

/system/library/template
in

version 3.0.3.5
Twig/
twig.php
template.php


But in version 3.0.3.6 the folder Twig/ is missing.
twig.php
template.php


It supposed that this is a patched version that has fixes and no missings.
In OpenCart 3.0.3.6 Twig has been updated to 3.0.5 been moved to storage/vendor/twig/twig/src, for compatibility with latest PHP versions.

www.add-creative.co.uk


Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 14, 2012 1:02 am
Location - United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests