Post by Bytzzu » Sun Nov 17, 2013 6:37 pm

Va salut!
Am nevoie de niste sfaturi/ajutor in legatura cu o tematica.
In mod normal, tematica arata ca in atasamentul meu de mai jos.
Vreau sa largesc tot ce se vede si ma gandeam ca poate merge facut doar printr'o modificare de genul: width:100%;
Am tot cautat in stylesheet dar nu gasesc.
Mai jos am atasat imaginea.

Attachments

op.jpg

op.jpg (117.54 KiB) Viewed 1452 times


New member

Posts

Joined
Sun Nov 20, 2011 3:20 am

Post by florinsith » Sun Nov 17, 2013 11:24 pm

Depinde de tema ta, in tema default ar fii schimbare latimii containerului din 980px in 100% (saum mai bine doar vreo 95%), in stylesheet la blocul #container.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by Bytzzu » Mon Nov 18, 2013 1:07 am

In #container am doar atat:

Code: Select all

#container {
	margin-left: auto;
	margin-right: auto;
	text-align: left;
}
Am incercat sa adaug width: 1000px; dar nu imi modifica cu nimic.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 20, 2011 3:20 am

Post by florinsith » Mon Nov 18, 2013 1:19 pm

Inspecteaza pagina in browser si vezi de unde vine latimea, sau pune un link.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by mustata_marius » Mon Apr 28, 2014 3:01 am

Am modificat si eu latimea site-ului dar acum am o problema.
Cum pot modifica latimea banerelor de pe front page sau ce setari trebuie sa fac sa apara doua banere pe acelasi rand in asa fel incat sa ocupe toata latimea ?

New member

Posts

Joined
Thu Mar 28, 2013 12:06 am

Post by florinsith » Tue Apr 29, 2014 9:16 pm

Latimea banerelor o poti modifica in admin la extensii > module in modulul baner sau slideshow, depinde cu ce modul le-ai adaugat. Ca sa apara 2 pe linie ar trebuii sa ai 2 pozitii paralele in tema, alternativa, editezi css si faci divul banner inline-block, sau adaugi imaginile cu modulul welcome(asta daca sunt simple imagini).

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by mustata_marius » Fri May 09, 2014 8:33 pm

Scuze , m-am exprimat eu gresit .
Nu e vorba de banere ci de adaugarea de module precum cele mai vandute produse sau produse recomandate , producatori , etc.
Cand adaug modulele astea, se aliniaza la stanga paginii si imi ramane un spatiu gol . As vrea sa stiu cum sa fac sa ocupe toata latimea sau sa pot sa le reasez in pagina ( 2 pe rand eventual).
Multumesc

New member

Posts

Joined
Thu Mar 28, 2013 12:06 am

Post by florinsith » Sun May 11, 2014 7:19 pm

Din nou depinde de tema, in default, containerul produselor il gasesti in css:
.box-product caruia ai putea sa-i adaugi proprietate text-align: center; sau ai putea sa modifici latimea casetei produsului pana se incadreaza cum vrei (.box-product > div)

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by mustata_marius » Tue May 20, 2014 1:41 am

Te rog poti sa fii putin mai explicit ? Nu am mai facut niciodata asta si nu stiu de unde sa incep .
Multumesc

New member

Posts

Joined
Thu Mar 28, 2013 12:06 am

Post by florinsith » Tue May 20, 2014 2:28 am

Incepi din stylesheet.css al temei (catalog/view/theme/tema-ta/stylesheet/stylesheet.cs)

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by mustata_marius » Tue May 27, 2014 3:02 am

Daca fac asta se modifica latime pentru toate paginile
Eu am nevoie sa stiu daca se poate face o modificare astfel incat latimea modulelor sa fie alta doar pentru pagina principala

New member

Posts

Joined
Thu Mar 28, 2013 12:06 am

Post by florinsith » Tue May 27, 2014 5:34 am

Poi da normal, ca si in alte pagina la module e la fel.
Da se poate face si pentru homepage:
1 metoda:

Editezi home.tpl , incadrezi content top si bottom intrun div cu clasa "doarprimapagina", si apoi in css precizezi o latime custom pentru .doarprimapagina .box-product > div { width: xpx; } la sfarsitul css-ului.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by mustata_marius » Wed May 28, 2014 1:21 am

Multumesc
Nu stiu exact acum cum anume se face dar o sa incerc sa vad ce iese.
Revin cu info daca am reusit sau nu . :)

New member

Posts

Joined
Thu Mar 28, 2013 12:06 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests