Post by edyedy » Thu Jun 25, 2015 2:50 am

cum pot pune descrierea unui produs in 3 coloane?

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 25, 2015 2:48 am

Post by BogdanH » Fri Jun 26, 2015 12:03 am

Salut!
Depinde de tema folosita la magazin, poti sa-mi dai un link catre magazinul tau?

Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 22, 2013 10:26 pm


Post by edyedy » Fri Jun 26, 2015 1:12 am

http://www.e-sistem.ro
problema e la descriere telefoane

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 25, 2015 2:48 am

Post by BogdanH » Fri Jun 26, 2015 3:03 am

Salut!

Acolo, pentru ca folosesti Boostrap in tema, in pagina de definire a produsului, la descriere, ai avea urmatorul cod HTML:

Code: Select all

<table class="table table-striped">
 <tbody>
  <tr>
   <th rowspan="2" scope="row">Launch</th>
   <td>Announced</td>
   <td>2013, April</td>
  </tr>
  <tr>
   <td>Status</td>
   <td>Available. Released 2013, May</td>
  </tr>
 </tbody>
</table>
sau, folosind div-uri:

Code: Select all

<div class="row">
 <div class="col-sm-4">Launch</div>
 <div class="col-sm-4">
  <div class="col-sm-12">Announced</div>
  <div class="col-sm-12">Status</div>
 </div>
 <div class="col-sm-4">
    <div class="col-sm-12">2013, April</div>
    <div class="col-sm-12">Available. Released 2013, May</div>
 </div>
</div>
Eu as folosi prima varianta, ar fi mai usor de implementat si cu Boostrap arata super bine.

Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 22, 2013 10:26 pm


Post by edyedy » Fri Jun 26, 2015 1:28 pm

ok mc dar unde tre sa il pun?

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 25, 2015 2:48 am

Post by BogdanH » Fri Jun 26, 2015 1:37 pm

Editezi produsul in magazin si acolo ai descrierea lui. In caseta de descriere cauti butonul pentru "code edit" (e antepenultimul in bara de butoane). Introduci acolo codul si dai save.

Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 22, 2013 10:26 pm


Post by edyedy » Fri Jun 26, 2015 5:41 pm

multumesc

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 25, 2015 2:48 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests