Page 4 of 4

Re: Limba Romana - 1.5.x

Posted: Sat Aug 10, 2013 6:12 am
by ap_valentin88
Multumesc mult pentru raspuns Florin.Astept cu nerabdare! Super tare forumul, sunt incantat ca pot sa gasesc oricand solutii pentru dificultatile intampinate! Spor la vanzare!

Re: Limba Romana - 1.5.x

Posted: Thu Aug 15, 2013 3:55 am
by florinsith
Ultima versiune a fost adaugata.

Re: Limba Romana - 1.5.x

Posted: Sun Aug 18, 2013 3:47 am
by ap_valentin88
Multumesc mult de tot!

Re: Limba Romana - 1.5.x

Posted: Sun Aug 18, 2013 4:21 am
by ap_valentin88
am instalat limba romana pentru versiunea 1.5.6, am setat limba romana ca "default" insa daca incerc sa revin pe limba engleza apasand butonul "en" de pe homepage primesc urmatoarea eroare.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/biobero/public_html/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/biobero/public_html/system/engine/controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/biobero/public_html/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/biobero/public_html/system/engine/controller.php on line 29
Si inca o problema, daca deschid site-ul cu interner explorer e modifica designul pagini.
www.biobe.ro
Site-ul e inca in lucru, produsul e pus acolo de test.

Re: Limba Romana - 1.5.x

Posted: Sun Aug 18, 2013 8:39 pm
by florinsith
Multumesc de feedback, problemele vor fii rezolvate in curand.

Re: Limba Romana - 1.5.x

Posted: Tue Aug 20, 2013 1:47 am
by ap_valentin88
Eu trebuie sa iti multumesc pentru ceea ce faci! :)

Re: Limba Romana - 1.5.x

Posted: Wed Aug 21, 2013 7:41 pm
by florinsith
Nu am putut reproduce niciuna dintre erori. Sa mai testeze cineva va rog.

Re: Limba Romana - 1.5.x

Posted: Wed Aug 21, 2013 8:22 pm
by Modemuri3G
merge ok la mine !

Re: Limba Romana - 1.5.x

Posted: Thu Aug 22, 2013 7:25 am
by ap_valentin88
Poate ca nu l-am instalat eu corect, nu stiu ce sa zic!

Re: Limba Romana - 1.5.x

Posted: Sat Aug 24, 2013 1:33 am
by ap_valentin88
Am gasit unde era problema, in fisierul romana.php din pack-ul de limba romana- folderul "catalog" pe randul unde era scris $_['text_separator'] = ' > '; am modificat asa $_['text_separator'] = ' » ';
Acum merge perfect, iti multumesc.
De asemenea am mai observat o problema, daca editez un fisier de cod cu filezilla, exemplu cel mai bun fiind fisierul despre care am vb mai sus romana.php si in codul original sunt spatii intre randuri, codul imi apare fara spatii si daca il savez asa imi apare aceeasi eroare, con not modify header information....

Sper ca va fi cu ceva de folos pentru cei care intampina aceleasi probleme.Sunt incepator si am descoperit astea din "nimereala" nu e ceva fondat pe "stiinta"!

Re: Limba Romana pentru Opencart

Posted: Wed Jul 12, 2017 2:32 am
by florinsith
Am urcat limba romana si pentru opencart 3.x.
Are probabil o gramada de greseli pe care va rog sa le raportati una cate una cand le gasiti.

Re: Limba Romana pentru Opencart

Posted: Thu Apr 16, 2020 1:56 am
by adrian_gata
de unde o pot descarca?