Post by utzy » Sun Feb 19, 2012 5:10 am

Salut

Vreau sa instalez http://www.opencart.com/index.php?route ... order=DESC

Si pentru asta am vazut ca e nevoie si de http://code.google.com/p/vqmod/

Intampit probleme la instalarea vgmod si anume :
Nu inteleg ce trebuie sa fac la punctul 3

# Be sure the vqmod folder and the vqmod/vqcache folders are writable (either 755 or 777).

* Also be sure index.php and admin/index.php are writable.
o If not sure which you need, first try 755.
o If you get errors about permissions, then try 777.

Help me please!

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by florinsith » Sun Feb 19, 2012 5:28 am

In filezilla, faci click dreapta pe vqmod, selectezi file permission, si unde scrie numeric value introduci 755 si salvezi. doar ca sa fii sigur, faci acelasi lucru si pentru vqcache (din interiorul lui vqmod). Apoi incerci sa instalezi vqmod din nou , iar daca primesti eroare , te intorci in filezilla si faci acelasi lucru la cele 2 foldere, insa de data asta introduci 777 si salvezi.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by utzy » Sun Feb 19, 2012 5:35 am

si pentru cazul in care vreu sa fac o proba pe localhost folosind xampp ?

Apropo: cele 2 module merg pe RO ?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by florinsith » Sun Feb 19, 2012 7:08 am

Dacai pe localhost nu cred ca tre sa faci nimic. Vqmod, da merge cu romana, insa modul respectiv s-ar putea sa aiba nevoie de niste adaugiri ptr romana daca modifica si fisiere de limba. La toate xml-urile procedezi in acelasi fel , dupa ce l-ai descarcat , il deschizi , si te uiti daca modifica vreun fisier de limba (contine language/english intro linie)
Un bloc ce modifica un fisier de limba arata cam asa:

Code: Select all

<file name="admin/language/english/catalog/product.php">
<operation error="skip">
<search position="after">
<![CDATA[ $_['entry_manufacturer'] ]]>
</search>
<add trim="true">
<![CDATA[ $_['entry_product_condition'] = 'Product Conditions:'; ]]>
</add>
</operation>
</file>
ce trebuie sa faci tu este sa copiezi blocul incepand de la <file> pana la </file> si sa il adaugi imediat dupa blocul respectiv. Acum sunt 2 blocuri la fel , asa ca pe unul din ele il modifici adaugand romana in loc the english la adresa si sa traduci expresia/ile respectiva in romana, astfel incat sa arate cam asa:

Code: Select all

<file name="admin/language/romana/catalog/product.php">
<operation error="skip">
<search position="after">
<![CDATA[ $_['entry_manufacturer'] ]]>
</search>
<add trim="true">
<![CDATA[ $_['entry_product_condition'] = 'Conditiile Produsului:'; ]]>
</add>
</operation>
</file>

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by utzy » Tue Feb 21, 2012 5:17 am

O sa vad cum ma descurc , dar cred ca o sa caut pe cineva , contra cost , sa-mi instaleze tot , dupa ce cumpar modulul . Multumesc ptr ajutor .

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests