Post by yo99vld » Fri Apr 06, 2012 8:39 pm

salut..cand urc pe server un site facut pe localhost..apar mereu erori si nu merge site..da pe localhost merge perfect am configurat eu config.php, mai trebuie ceva configurat inafara de config.php?.. da se poate sa imi explicati si mie ...astept mesaj..o zi buna

New member

Posts

Joined
Fri Apr 06, 2012 8:34 pm

Post by razvanunik » Fri Apr 06, 2012 8:44 pm

Salut

Incearca din SISTEM -> SETARI , Tabul GENERALE si vezi ca la URL Magazin sa fie trecuta adresa web a paginii tale. De ex.
http://www.stampile-shop.com/ ! Nu uita sa pui "/" la sfarsitul adresei.
In mod default la tine apare "localhost". Acesta trebuie schimbat cu adresa ta web.

New member

Posts

Joined
Sat Dec 03, 2011 3:17 pm

Post by yo99vld » Fri Apr 06, 2012 10:02 pm

Hello World
Warning: require_once(/home/x17etlsh/public_html/e-teleshopping.com/system/startup.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/x17etlsh/public_html/index.php on line 16

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/x17etlsh/public_html/e-teleshopping.com/system/startup.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/x17etlsh/public_html/index.php on line



eroarea asta imi apare.. e tre sa fac? astept mesaj.. mersi

New member

Posts

Joined
Fri Apr 06, 2012 8:34 pm

Post by florinsith » Fri Apr 06, 2012 10:38 pm

asigura-te ca toate fisierele au fost mutate cu success. cum e cel mentionat startup.php

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests