Post by vadim » Fri Apr 13, 2012 12:38 am

am o problema export/import tool cand copii folderele admin si sistem dupa asta nu mai pot intra in admin
s-a mai intamplat la cineva asa ceva?
eu folosesc open cart 1.5.2.1, daca stie cineva va rog sa ma ajutati,
mersi mult

New member

Posts

Joined
Sun Apr 08, 2012 10:15 pm

Post by florinsith » Fri Apr 13, 2012 2:42 am

Tocmai l-am incercat si eu si pare in regula. O fii de la fisierul de limba ptr admin (daca ai erorile oprite), copiaza-l din folderul engleza in acelasi loc in folderul romana daca ai romana instalata si setata ptr admin.(fisierul e: admin/language/english/tool/export.php). Si vqmod-ul va trebuii modificat pentru ca face schimbare la admin/english/common/header.php si va trebuii sa copiezi acea bucata de cod, si intrunul sa modifici calea spre romana, si chiar si linia ce trebuie gasita ca si aceea e in engleza.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by vadim » Fri Apr 13, 2012 7:37 pm

mersi mult de sfat!
inca nu a mers ca nu m-am descurcat cu vqmod si cu codul care trebuie copiat insa o sa mai studiez poate imi iese daca spui ca la tine a mers.

New member

Posts

Joined
Sun Apr 08, 2012 10:15 pm

Post by florinsith » Fri Apr 13, 2012 7:51 pm

Ca sa fii sigur daca problema este de la limba de administrare sau nu, seteaza engleza ca default pentru admin si vezi daca merge.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by vadim » Fri Apr 13, 2012 7:59 pm

pot sa fac asta din cpanel?

New member

Posts

Joined
Sun Apr 08, 2012 10:15 pm

Post by florinsith » Fri Apr 13, 2012 8:59 pm

de ce? inca nu poti accesa adminul?

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by vadim » Fri Apr 13, 2012 9:41 pm

nu pot sa il accesez credeam ca este de la vqmod

New member

Posts

Joined
Sun Apr 08, 2012 10:15 pm

Post by florinsith » Fri Apr 13, 2012 11:00 pm

verifica logul de erori in ftp: system/logs/error.txt si vezi ce spun unltimele erori.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by vadim » Thu Apr 19, 2012 4:39 am

am verificat merge ok in engleza insa dupa ce am intalat romana au diparut categoriile si produsele, poti saimi ce anume trebuie de modificat in vqmod poate nu modific ce trebuie, multumesc mult!

New member

Posts

Joined
Sun Apr 08, 2012 10:15 pm

Post by florinsith » Thu Apr 19, 2012 3:47 pm

Ma refeream la operatia asta:

Code: Select all

<file name="admin/language/english/common/header.php">
		<operation>
			<search position="after"><![CDATA[$_['text_backup']]]></search>
			<add><![CDATA[$_['text_export']           = 'Export / Import';]]></add>
		</operation>
	</file>
dupa adauga:

Code: Select all

<file name="admin/language/romana/common/header.php">
		<operation>
			<search position="after"><![CDATA[$_['text_backup']]]></search>
			<add><![CDATA[$_['text_export']           = 'Export / Import';]]></add>
		</operation>
	</file>
dar asta nu ar trebuii sa fie asa mare problema.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by vadim » Thu Apr 19, 2012 10:38 pm

am adaugat asta nu este din cauza aceasta, ceva in legatura cu categoriile si produsele este problema nu le mai arata nici in admin nici la utilizatori

New member

Posts

Joined
Sun Apr 08, 2012 10:15 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests