Page 1 of 1

Problema cu Seo-Url activat (Rezolvat)

Posted: Wed Apr 18, 2012 6:18 pm
by Alsaru
Dupa ce am activat Seo-Url din admin/settings si am editat toate cuvintele-seo unice de la produse , categorii si informatii si am redenumit fisierul .htaccess totul parea in ordine cu noile url-uri curate.
Dar ... totul s-a schimbat cand am reeditat un produs, mai precis i-am schimbat denumirea si producatorul in admin.
Atunci, in magazin, cand am incercat sa accesez produsul a parut "Pagina cerută nu a fost găsită pe acest site". La fiecare produs pe care am vrut sa il reeditez s-a intamplat acelasi lucru, produsele vechi sunt in regula.

Am debifat in setari Seo-Url si totul merge ok acum.

Totusi vreau sa folosesc Seo-Url dar sa nu imi apara eroarea de "pagina inexistenta" chiar atunci cand mofic un produs. Cunoaste cineva o solutie pentru aceasta problema?

Multumesc

Re: Problema cu Seo-Url activat

Posted: Wed Apr 18, 2012 7:39 pm
by florinsith
Eu nu m-am lovit de aceasta problema pana acum. Folosesti vreo alta extensie pentru seo url, sau le-ai generat cu vreun modul? Stiu ca nu asta se intelege din postul tau, dar am zis sa intreb oricum.

Re: Problema cu Seo-Url activat

Posted: Wed Apr 18, 2012 8:16 pm
by Alsaru
Toate url-urile (campurile cu cuvintele cheie) sunt scrise manual, iar cand am modificat la un produs denumirea si producatorul nu m-am atins si de campul cu URL.

Re: Problema cu Seo-Url activat

Posted: Wed Apr 18, 2012 8:40 pm
by florinsith
Can accesezi produsul in frontend si primesti eroare, urlul este in vreun fel schimbat? sau este exact acelasi ca atunci cand mergea?

Re: Problema cu Seo-Url activat

Posted: Wed Apr 18, 2012 8:59 pm
by Alsaru
Am gasit greseala !

La produsele care imi dadeau eroarea aveam in url cate un slash scris de mine (nu ma intrebati cum si de ce :) ) si asta facea ca url ul sa nu fie valid.

Rezolvat.