Post by eXtremer » Tue May 22, 2012 4:55 pm

Salutare tuturor,

Deci, am o mica problema, in "Content Bottom" este amplasat un Modul, lucreaza fain fara probleme insa daca mai adaug un modul in "Column Left" sau "Column Right" atunci modulul amplasat in "Content Bottom" isi schimba dimensiunea si se face mic, se poate cumva rezovla problema ? Ca atunci cind este adaugat un modul in partea stinga sau dreapta sa nu fie afectat modulul din Content Bottom ?

Cum trebuie sa fie:

http://img9.imageshack.us/img9/6237/cumtrebuiesafie.png

Cum se face dupa ce adaug un modul in COlumn Left sau Right:

http://img140.imageshack.us/img140/4414/cumseface.jpg

Va rog sa ma ajutati, trebuie sa rezolv aceasta problema de urgenta.

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 22, 2012 10:47 pm

Post by florinsith » Tue May 22, 2012 5:39 pm

Asa este normal, content top si bottom sunt intre coloane, doar cand coloanele lipsesc, se intind pe toata pagina. In tema ta, editeaza tpl-ul respectivului modul, si incadreazal intrun div cam asa:

Code: Select all

<div style="clear: both">
...codul modulului...
</div>

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by eXtremer » Tue May 22, 2012 5:46 pm

Mersi mult florinsith,

In sfirsit cineva stie cum se paote rezolva problema, in cazul meu merge vorba despre modulul Carousel "carousel.tpl" care isi schimba marimea, cum pot sa gasesc "codul modulului" ?

carousel.tpl code:

Code: Select all

<div id="carousel<?php echo $module; ?>">
  <ul class="jcarousel-skin-opencart">
    <?php foreach ($banners as $banner) { ?>
    <li><a href="<?php echo $banner['link']; ?>"><img src="<?php echo $banner['image']; ?>" alt="<?php echo $banner['title']; ?>" title="<?php echo $banner['title']; ?>" /></a></li>
    <?php } ?>
  </ul>
</div>
<script type="text/javascript">

function mycarousel_initCallback(carousel)
{
    // Disable autoscrolling if the user clicks the prev or next button.
    carousel.buttonNext.bind('click', function() {
        carousel.startAuto(0);
    });

    carousel.buttonPrev.bind('click', function() {
        carousel.startAuto(0);
    });

    // Pause autoscrolling if the user moves with the cursor over the clip.
    carousel.clip.hover(function() {
        carousel.stopAuto();
    }, function() {
        carousel.startAuto();
    });
};

jQuery(document).ready(function() {
  $('#carousel<?php echo $module; ?> ul').jcarousel({
   vertical: false,
   visible: <?php echo $limit; ?>,
 scroll: <?php echo $scroll; ?>,
        auto: 2,
        wrap: 'circular',
        initCallback: mycarousel_initCallback
    });
});

</script>
Multumesc anticipat.

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 22, 2012 10:47 pm

Post by florinsith » Tue May 22, 2012 5:49 pm

in catalog/view/theme/tema-ta/template/module/carousel.tpl . Nu este o problema ce trebuie rezolvata, este o modificare ce cred ca o sa mearga daca doar caruselul este adaugat in content bottom.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by eXtremer » Tue May 22, 2012 5:56 pm

Da, am inteles eu ca nu este o problema OpenCart ci doar in cazul meu este o problema.

Asa si n-am inteles care este codul modulului ?

<div style="clear: both">
...codul modulului... care este codul, ce sa pun aici ?
</div>

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 22, 2012 10:47 pm

Post by florinsith » Tue May 22, 2012 5:59 pm

Deschizi fisierul mentionat, si tot codul din el , incadreaza-l in acel div.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by eXtremer » Tue May 22, 2012 7:16 pm

florinsith wrote:Deschizi fisierul mentionat, si tot codul din el , incadreaza-l in acel div.
Sorry, am frinat un mic, am crezut ca codul tre sa fie un numar oarecare :clown:

Din pacate nu functioneaza codul care mi l-ai dat ...nici o schimbare.

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 22, 2012 10:47 pm

Post by florinsith » Tue May 22, 2012 8:07 pm

Incadreaza-l in aces div:

Code: Select all

<div style="clear: both; width: 980px; margin-left: -195px;">
...codul modulului...
</div>
am gresit prima data, asa merge, am testat.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by eXtremer » Tue May 22, 2012 8:10 pm

florinsith wrote:Incadreaza-l in aces div:

Code: Select all

<div style="clear: both; width: 980px; margin-left: -195px;">
...codul modulului...
</div>
am gresit prima data, asa merge, am testat.
Merge, merge.

Mersi mult de tot Florine, sa ai o zi buna ;)

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 22, 2012 10:47 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests