Post by alexandrutudose » Sat Aug 04, 2012 11:24 pm

Am instalat un template care, desi in poze arata ca are meniu si in stanga paginii, in homepage, mie nu-mi apare decat cand intru sa vizualizez unele categorii sau produse. Este cumva vreun buton pt activarea acestui meniu ? Am cautat si n-am gasit. Este vorba de acest template: http://www.opencart.com/index.php?route ... load_id=27
Va multumesc!

New member

Posts

Joined
Sat Jul 28, 2012 9:14 pm

Post by tvstar1 » Sun Aug 05, 2012 2:57 pm

Intri in setari >extensi>module>categorii>adaugare modul>
acolo la aspect treci,,Home
la pozitie treci coloana din stanga
la entry_count activ si la status activ la fel si la ordine pui zero dupa aceia dai salvare .
Bafta.

New member

Posts

Joined
Sat Jun 23, 2012 8:43 pm

Post by alexandrutudose » Sun Aug 05, 2012 4:30 pm

Nu am gasit optiunea entry_count, dar in rest am facut cum ati spus si important e ca functioneaza. Va multumesc mult de tot ! :)

New member

Posts

Joined
Sat Jul 28, 2012 9:14 pm

Post by alexandrutudose » Sun Aug 05, 2012 10:28 pm

Am observat o problema la meniul din stanga. Cand intrii intr-o categorie / produs , ultimele categorii din meniu ies in afara in jos, nu se mai incadreaza in caseta meniului, ca si cum in meniu este setat un anumit numar de categorii care pot afisate. Cum as putea sa largesc caseta meniului din stg, sau ca trebuie sa fac ? Va multumesc!

New member

Posts

Joined
Sat Jul 28, 2012 9:14 pm

Post by tvstar1 » Sun Aug 05, 2012 11:56 pm

Acolo este mai greu trebuie sa ai habar de php.despre ce site este vorba???

New member

Posts

Joined
Sat Jun 23, 2012 8:43 pm

Post by papetarie » Mon Aug 06, 2012 3:01 am

in general se intampla cand ai o anumita versiune de opencart si o alta versiune de template sau in una din paginile care compun indexul ai o linie de cod in plus, ne inchisa ori sters.

New member

Posts

Joined
Sat Oct 22, 2011 1:26 am
Location - bucuresti

Post by alexandrutudose » Mon Aug 06, 2012 3:46 am

Magazinul este pus aici: http://words-for-family.com/opencart/ Domeniul n-are nici-o legatura cu magazinul, e doar pt test.

Folosesc versiunea 1.5.3.1 atat pt opencart cat si pt template.

New member

Posts

Joined
Sat Jul 28, 2012 9:14 pm

Post by papetarie » Mon Aug 06, 2012 12:11 pm

In css ai urmatoarea linie : .box-category > ul > li { padding: 8px 8px 8px 0; in care trebuie sa inlocuiesti cei trei 8px cu 5px si va veni mai bine sau maresti poza : url("../image/bg-conteiner.png") no-repeat scroll 0 0 transparentde la 980x673 pana la 980x(cat ajunge pana jos la ultima linie din meniu )

New member

Posts

Joined
Sat Oct 22, 2011 1:26 am
Location - bucuresti

Post by alexandrutudose » Thu Aug 09, 2012 1:10 am

Gata, am rezolvat. Va multumesc pt ajutor si pt amabilitate !

New member

Posts

Joined
Sat Jul 28, 2012 9:14 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests