Page 1 of 1

Cloned site, and now my product images are still trying to pull images from old url.

Posted: Fri Apr 26, 2019 1:14 am
by DevDannyboy787!
Hi,

I've cloned my site and all category images are pulling through fine as you'll see here: https://www.habitro.co.uk/outdoor-livin ... -furniture

And here is the right directory on the server:
img src ="https://www.habitro.co.uk/image/cache/c ... 58x194.jpg"

However, the actual product images are still trying to pull images from my old URL. Check this page out as an example: https://www.habitro.co.uk/outdoor-livin ... ge-Cushion

The main image source is: img src ="https://www.otillie.co.uk/image/cache// ... 55x555.jpg"

I've only just noticed as when I try and add a new product, such as this one: https://www.habitro.co.uk/outdoor-livin ... uct_id=656

The images are showing a broken link as it's pulling the wrong folder path.

Please help tell me what to do to fix this?

Many thanks

Re: Cloned site, and now my product images are still trying to pull images from old url.

Posted: Fri Apr 26, 2019 3:06 am
by D3MO
make sure you modified config.php file with correct path of new host

Re: Cloned site, and now my product images are still trying to pull images from old url.

Posted: Fri Apr 26, 2019 4:04 am
by DevDannyboy787!
This is my route config.php

<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://www.habitro.co.uk/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.habitro.co.uk/');


// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/home/danielsf/habitro.co.uk/catalog/');
define('DIR_SYSTEM', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/');
define('DIR_IMAGE', '/home/danielsf/habitro.co.uk/image/');
define('DIR_LANGUAGE', '/home/danielsf/habitro.co.uk/catalog/language/');
define('DIR_TEMPLATE', '/home/danielsf/habitro.co.uk/catalog/view/theme/');
define('DIR_CONFIG', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/config/');
define('DIR_CACHE', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/storage/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/storage/download/');
define('DIR_LOGS', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/storage/logs/');
define('DIR_MODIFICATION', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/storage/modification/');
define('DIR_UPLOAD', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/storage/upload/');

// DB
define('DB_DRIVER', 'mysqli');
define('DB_HOSTNAME', 'localhost');
define('DB_USERNAME', '**************');

And this is the /admin config.php

<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'https://www.habitro.co.uk/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'https://www.habitro.co.uk/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.habitro.co.uk/admin/');
define('HTTPS_CATALOG', 'https://www.habitro.co.uk/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/home/danielsf/habitro.co.uk/admin/');
define('DIR_SYSTEM', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/');
define('DIR_IMAGE', '/home/danielsf/habitro.co.uk/image/');
define('DIR_LANGUAGE', '/home/danielsf/habitro.co.uk/admin/language/');
define('DIR_TEMPLATE', '/home/danielsf/habitro.co.uk/admin/view/template/');
define('DIR_CONFIG', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/config/');
define('DIR_CACHE', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/storage/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/storage/download/');
define('DIR_LOGS', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/storage/logs/');
define('DIR_MODIFICATION', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/storage/modification/');
define('DIR_UPLOAD', '/home/danielsf/habitro.co.uk/system/storage/upload/');
define('DIR_CATALOG', '/home/danielsf/habitro.co.uk/catalog/');

// DB
define('DB_DRIVER', 'mysqli');
define('DB_HOSTNAME', 'localhost');
define('DB_USERNAME', '**************');

Do you see anything wrong that I'm missing?

Tia for your reply.

Re: Cloned site, and now my product images are still trying to pull images from old url.

Posted: Fri Apr 26, 2019 4:06 am
by DevDannyboy787!
D3MO wrote:
Fri Apr 26, 2019 3:06 am
make sure you modified config.php file with correct path of new host
Thanks D3MO - I've just replied with my config.php files.

Re: Cloned site, and now my product images are still trying to pull images from old url.

Posted: Fri Apr 26, 2019 6:52 am
by D3MO
maybe httacess rules? have you refreshed all cashed files?