Post by rudderAdmin » Tue Oct 08, 2019 2:55 pm

Hi, my OC store is version 2.1.0.2. I have recently migrated my site from one host to another. I did have a few config and permisssion problems, but I have pretty much worked those out on the viewed portion of the site. When I go to login into Admin Dashboard. There is a whole slew of warnings. Per a suggestion on the forum, I did update the /system/library/cache/file.php file. https://github.com/opencart/opencart/bl ... e/file.php

Warning: fopen(/public_html/system/storage/cache/cache.store.1570519670): failed to open stream: Permission denied in /public_html/system/library/cache/file.php on line 38Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public_html/system/library/cache/file.php on line 39Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /system/library/cache/file.php on line 40Warning: fflush() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public_html/system/library/cache/file.php on line 41Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public_html/system/library/cache/file.php on line 42Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public_html/system/library/cache/file.php on line 43Warning: fopen(/public_html/system/storage/cache/cache.order_status.1.1570519670): failed to open stream: Permission denied in /public_html/system/library/cache/file.php on line 38Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public_html/system/library/cache/file.php on line 39Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public_html/system/library/cache/file.php on line 40Warning: fflush() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public_html/system/library/cache/file.php on line 41Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public_html/system/library/cache/file.php on line 42Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public_html/system/library/cache/file.php on line 43

Thanks for your help!

Newbie

Posts

Joined
Sat Sep 08, 2018 3:35 am

Post by wrick0 » Mon Oct 14, 2019 2:56 pm

There is something wrong with file permissions, you need to make sure the user who uploaded the system files is the same user as the webserver .

You might need to add your ftp user to the apache (or other user your webserver is running as) group

then it should function properly

Active Member

Posts

Joined
Fri Jan 18, 2019 10:00 pm
Location - 127.0.0.1 @ The Netherlands

Post by OSWorX » Mon Oct 14, 2019 5:21 pm

wrick0 wrote:
Mon Oct 14, 2019 2:56 pm
There is something wrong with file permissions ..
Not file permissions are wrong, if the server is wrong configured the user (group) is wrong!

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests