Post by sebneo » Thu Jan 16, 2020 11:43 pm

Hello,

I have a problem with lastest product module on homepage.
When i delete cache it use the good miniature of picture cache with nitopack extension

But when i refresh the miniature desappear and use the no_image from journal theme so nothing appear

Image

Image

Could someone have an idea what i can do for that ?

Thanks in advance

OC version 2.3.0.2
Journal Theme 2
Nitropack : 2.5.16

OpenCart version: 2.3.0.2 fr
Host: Infomaniak
Template installed: Journal 2
Isenselabs Nitropack


New member

Posts

Joined
Sat Jun 29, 2013 7:50 pm

Post by IP_CAM » Fri Jan 17, 2020 1:01 am

Well, Journal Theme and Nitopack, both are no OC default Code,
better find out, by contacting the Designers in charge, since it
would not happen, in a regular Install. ;)

Please don't send me OC Forum Personal Messages, just contact: jti@jacob.ch
---
OC 1.5.6.5 LIGHT Test Site: http://www.bigmax.ch/shop/
OC 1.5.6.5 V-PRO Test Site: http://www.openshop.li/shop/
My Github OC Site: https://github.com/IP-CAM
2'600+ FREE OC Extensions on the World's largest Github OC Repository Archive Site.


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by sebneo » Fri Jan 17, 2020 5:08 pm

IP_CAM wrote:
Fri Jan 17, 2020 1:01 am
Well, Journal Theme and Nitopack, both are no OC default Code,
better find out, by contacting the Designers in charge, since it
would not happen, in a regular Install. ;)
Thanks for your fast reply .

I make more search/test and i think the problem come from the module "lastest" native in opencart because if i don't change the number of product show (5 native) there is no problem.

As soon as i set 6 products or more the problem of cache picture appear.

OpenCart version: 2.3.0.2 fr
Host: Infomaniak
Template installed: Journal 2
Isenselabs Nitropack


New member

Posts

Joined
Sat Jun 29, 2013 7:50 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests