Post by htwp » Tue Jul 02, 2019 5:17 pm

Hi,
my version is 2.1.0.2 haven't changed anything either installed any extension-module. When i add a new product from admin and hit save something weird is happening, the product is being saved twice same model number same everything. Can someone point me what do i have to look? If i remember correct this happened when chrome updated to the latest version (Version 75.0.3770.100 (Official Build) (64-bit)). Is anyone have seen this before?

Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 14, 2012 1:29 am

Post by rjcalifornia » Tue Jul 02, 2019 7:24 pm

htwp wrote:
Tue Jul 02, 2019 5:17 pm
Hi,
my version is 2.1.0.2 haven't changed anything either installed any extension-module. When i add a new product from admin and hit save something weird is happening, the product is being saved twice same model number same everything. Can someone point me what do i have to look? If i remember correct this happened when chrome updated to the latest version (Version 75.0.3770.100 (Official Build) (64-bit)). Is anyone have seen this before?
Did you try creating a new product in another computer?

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by Dreamvention » Thu Jul 04, 2019 3:41 pm

Hi,

Please, check this solution: https://github.com/opencart/opencart/issues/7495

Many OpenCart users struggle to find quality extensions. We know how frustrating the need to fix the shop is just because of one poorly coded extension. We created quality OpenCart Extensions, tested by real developers and provide professional support.

AJAX QUICK CHECKOUT - #1 one-page checkout solution
VISUAL DESIGNER - Page builder for Opencart
View more extensions here

Tested by Shopunity.net


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Sun Jun 17, 2012 7:04 pm
Location - Europe
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests