Post by ont » Sat Feb 15, 2020 8:10 am

My first time creating a ocmod, but I have an error uploading, what's happening? can you check if this mode is correct? what's happening? Thanks.

ont
Newbie

Posts

Joined
Sat Feb 15, 2020 3:04 am

Post by sw!tch » Sat Feb 15, 2020 11:09 am

Not sure if related to your proxy error. But in your xml you need to also add <code> </code>. (e.g like below)

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<modification>
<name>My Custom Feature</name>
<version>3.x</version>
<link>http://example.com/</link>
<author>Author Name</author>
<code>my-custom-feature</code>
.....

Backup and [ learn how to recover ] before you make any changes.


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm

Post by ont » Sat Feb 15, 2020 10:54 pm

sw!tch wrote:
Sat Feb 15, 2020 11:09 am
Not sure if related to your proxy error. But in your xml you need to also add <code> </code>. (e.g like below)

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<modification>
<name>My Custom Feature</name>
<version>3.x</version>
<link>http://example.com/</link>
<author>Author Name</author>
<code>my-custom-feature</code>
.....
Nop, I added <code> tag to xml and still has the error, I copy and paste the example of this website: https://webocreation.com/blog/ocmod-documentation/ that include <code> tag and still has the same error, any idea how to debug this? or what's happening?

I create this new ocmod from this page but didn't works in my system.... why?

Attachments


ont
Newbie

Posts

Joined
Sat Feb 15, 2020 3:04 am

Post by ont » Sat Feb 15, 2020 11:26 pm

Ok, found error is a mistypo in github master branch in file admin/catalog/marketplace/installer.php line 158 is addInstall and should be addExtensionInstall

ont
Newbie

Posts

Joined
Sat Feb 15, 2020 3:04 am

Post by straightlight » Sat Feb 15, 2020 11:51 pm

ont wrote:
Sat Feb 15, 2020 11:26 pm
Ok, found error is a mistypo in github master branch in file admin/catalog/marketplace/installer.php line 158 is addInstall and should be addExtensionInstall
Duplicated post: viewtopic.php?f=201&t=209266&start=60#p777188

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by sw!tch » Sun Feb 16, 2020 3:47 am

ont wrote:
Sat Feb 15, 2020 11:26 pm
Ok, found error is a mistypo in github master branch in file admin/catalog/marketplace/installer.php line 158 is addInstall and should be addExtensionInstall
Why are you using the Master Branch? Thats not for production, further list your OC version next time. You confuse new users here by posting errors not relating to the 3.0.x versions.

Backup and [ learn how to recover ] before you make any changes.


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests