Post by pson » Mon Jul 27, 2020 3:47 pm

Hi after installing Facebook Ads integration Version 3.1.0 ( https://github.com/facebookincubator/Fa ... tag/v3.1.0 ) I got some problem.
In dashboard, I receive this message:

Warning: require_once(/home/qprod/domains/qprod.se/public_html/vqmod/vqcache/vendor/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/qprod/domains/qprod.se/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_library_facebookcommonutils.php on line 8

Any Idea how to fix this ?
Thanks :)

Mvh
Pson


New member

Posts

Joined
Wed Jan 18, 2012 2:06 am

Post by Cue4cheap » Tue Jul 28, 2020 12:07 am

Yes it looks like it is missing files.
Make sure you uploaded all files AND this extension you are trying to install is for your OC version.

Mike

cue4cheap not cheap quality


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 20, 2013 4:45 am

Post by cyclops12 » Tue Jul 28, 2020 12:19 am

How did you install it ?

Expert Member

Posts

Joined
Sun Sep 27, 2015 1:10 am

Post by pson » Tue Jul 28, 2020 7:57 pm

Cue4cheap wrote:
Tue Jul 28, 2020 12:07 am
Yes it looks like it is missing files.
Make sure you uploaded all files AND this extension you are trying to install is for your OC version.

Mike
Yes , it is ocmod and to the correct OC version , but I can see that more people have problem so it is probably a bug from the developer.
/ Pson

Mvh
Pson


New member

Posts

Joined
Wed Jan 18, 2012 2:06 am

Post by pson » Tue Jul 28, 2020 7:59 pm

cyclops12 wrote:
Tue Jul 28, 2020 12:19 am
How did you install it ?
I did as usual , upload in admin ( ocmod ) ( not FTP ) no error recorded during the installation.
/ P-son

Mvh
Pson


New member

Posts

Joined
Wed Jan 18, 2012 2:06 am

Post by cyclops12 » Wed Jul 29, 2020 1:23 am

I reckon this is because the vendor folder is in the storage folder which is moved upon initial installation
Maybe there is a way to change the path in system_library_facebookcommonutils.php on line 8 to point to your storage/vendor folder

Expert Member

Posts

Joined
Sun Sep 27, 2015 1:10 am

Post by pson » Wed Jul 29, 2020 2:37 pm

cyclops12 wrote:
Wed Jul 29, 2020 1:23 am
I reckon this is because the vendor folder is in the storage folder which is moved upon initial installation
Maybe there is a way to change the path in system_library_facebookcommonutils.php on line 8 to point to your storage/vendor folder
Thanks , that would be possible , I will make some tests.

Mvh
Pson


New member

Posts

Joined
Wed Jan 18, 2012 2:06 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests