Post by austin1988 » Tue Jul 28, 2020 6:01 pm

Hi,

I am a web developer trying to help a client transfer their Open Cart website onto a different server/host.

I have packaged up the website files and database and uploaded them to the new server (I have also changed the config.php files to point to the new domain).

The issue I am having is that the new domain is loading default/sample Open Cart data (ie. the products are iPhone's and cameras etc) rather than the client's products.

I'm wondering if there's any reason for this?

Here is the domain that works correctly:
http://teaserbox-co-uk.stackstaging.com/

Here is the one we are trying to set up,:
http://www.mv-demo.co.uk/teaserbox/

Many thanks,
Austin

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 28, 2020 5:26 pm

Post by IP_CAM » Tue Jul 28, 2020 11:39 pm

Well, if you downloaded the correct Database Content from the old Server,
then, it's impossible, to still have OC Demo DB Content on the new Server.
But the link is also incorrectly configured, Font-Awesome Icons only work by calling:
http://mv-demo.co.uk/teaserbox/
(missing left/right arrows in the main Image)
NOT
http://www.mv-demo.co.uk/teaserbox/
Ernie

among other problems ....
Image

Attachments

page-size-problem.png

page-size-problem.png (79.1 KiB) Viewed 196 times


Please don't send me OC Forum Personal Messages, just contact: jti@jacob.ch
---
OC 1.5.6.5 LIGHT Test Site: http://www.bigmax.ch/shop/
OC 1.5.6.5 V-PRO Test Site: http://www.openshop.li/shop/
My Github OC Site: https://github.com/IP-CAM
2'600+ FREE OC Extensions on the World's largest Github OC Repository Archive Site.


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by EvolveWebHosting » Mon Aug 03, 2020 5:27 am

austin1988 wrote:
Tue Jul 28, 2020 6:01 pm
Hi,

I am a web developer trying to help a client transfer their Open Cart website onto a different server/host.

I have packaged up the website files and database and uploaded them to the new server (I have also changed the config.php files to point to the new domain).

The issue I am having is that the new domain is loading default/sample Open Cart data (ie. the products are iPhone's and cameras etc) rather than the client's products.

I'm wondering if there's any reason for this?

Here is the domain that works correctly:
http://teaserbox-co-uk.stackstaging.com/

Here is the one we are trying to set up,:
http://www.mv-demo.co.uk/teaserbox/

Many thanks,
Austin
Both links have Forbidden access right now. You either have the wrong data imported in the database or your config files are pointing to the wrong database.

Image
Take a close look at our domain pricing. It's cheaper than most of the 'big name' registrars.
Detailed guide on how to install Opencart


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 27, 2015 11:13 pm
Location - Denver, Colorado, USA
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests