Post by Tony Webb » Sat Sep 27, 2014 9:39 pm

Hi,
I'm a newbie and frustrated! :crazy:

I have managed to create a slideshow but when it is viewed on the home page the featured area underneath is indented by several inches.

is there a way to get these to align?

You can view it here http://classic-photo-gifts.com - This banner is for practice.

Newbie

Posts

Joined
Tue Sep 23, 2014 1:13 am

Post by Lichaczew » Sun Sep 28, 2014 4:30 am

Looking at the source of your site I noticed:

Code: Select all

<div id="column-left">
    <div id="banner0" class="banner">
      <div><img src="http://classic-photo-gifts.com/image/cache/data/opencart slideshow 1-980x280.png" alt="ant" title="ant" /></div>
        <div><img src="http://classic-photo-gifts.com/image/cache/data/opencart slideshow 2b-980x280.png" alt="bat" title="bat" /></div>
        <div><img src="http://classic-photo-gifts.com/image/cache/data/opencart slideshow 3-980x280.png" alt="cat" title="cat" /></div>
        <div><img src="http://classic-photo-gifts.com/image/cache/data/opencart slideshow 4-980x280.png" alt="dog" title="dog" /></div>
    </div>
Are you sure that you entered proper banner location (in admin)?

New member

Posts

Joined
Wed Dec 04, 2013 7:21 pm

Post by Tony Webb » Sun Sep 28, 2014 10:06 pm

Hi,
Thanks for reply and the pointer.
I have set the banner and slideshow to Top but I now get 2 shows one above the other! The lower one seems to be a preview of the next slide in the top sequence.
You can see what I mean from the link to my site in my first post above.
Is there a way to get rid of this?

I did think that the forum was meant to post to my email address when I get replies (it's set to do this) but I'm not receiving them.

Newbie

Posts

Joined
Tue Sep 23, 2014 1:13 am

Post by Tony Webb » Sun Sep 28, 2014 10:10 pm

Sorted!!! Just needed to disable the banner. Fanks.

Newbie

Posts

Joined
Tue Sep 23, 2014 1:13 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 47 guests