Page 1 of 1

Bug // Edit button not showing up in modules

Posted: Sat Oct 12, 2019 11:08 pm
by sxpink
Hello community of opencart i have a problem when i try to edit a module in my extensions the pencil button is not showing up all i see is install and unistall button.
ps // I have all permission enable in administrator and its a fresh install of opencart 3.0.2.0
Here is a screenshot of the modules page in attachment

thanks

Re: Bug // Edit button not showing up in modules

Posted: Sun Oct 13, 2019 7:58 pm
by cyclops12
This isnt a FRESH install as cookie agreement is not default module in 3020

Re: Bug // Edit button not showing up in modules

Posted: Mon Oct 14, 2019 4:47 am
by sxpink
cyclops12 wrote:
Sun Oct 13, 2019 7:58 pm
This isnt a FRESH install as cookie agreement is not default module in 3020
Well its not really a fresh install i have a theme installed and some modules like cookies agreement but why this bug is showing up and i have already some stores with the same configuration and everything is working fine but in this situation edit button disappeared and i dont know why?! Thanks

Re: Bug // Edit button not showing up in modules

Posted: Mon Oct 14, 2019 7:07 pm
by cyclops12
If it's working elsewhere with same configuration then I would check you haven't got a corrupt file whilst uploading

Re: Bug // Edit button not showing up in modules

Posted: Mon Oct 14, 2019 7:27 pm
by sxpink
Ah okay so what folder is associated to the modules pages because i already made some changes and i dont want to redo everything thanks

Re: Bug // Edit button not showing up in modules

Posted: Mon Oct 14, 2019 9:16 pm
by cyclops12
Easiest way if you have another site with exactly the same setup then just compare the files from both sites and see if there are any differences other than site name

Re: Bug // Edit button not showing up in modules

Posted: Tue Oct 15, 2019 12:46 am
by sxpink
Problem solved i had like you said compare files by doing that i found that i have some missing folders
thanks :)

Re: Bug // Edit button not showing up in modules

Posted: Tue Oct 15, 2019 1:09 am
by cyclops12
Glad it's now working and happy to have helped