Post by street454 » Sun Nov 17, 2019 6:03 am

I am using Version 3.0.3.2 - Default Store Theme. Some extensions installed (Header, Gallery, Dashboard type things)
I use categories for stores - one SSL then. I have password on category extension.

Customer wants voucher or coupon for $125 for each employee to apply to clothing order. If the customer spends more than $125 the voucher applies as expected, works fine. If the customer spends LESS than the voucher, the dollar amount is subtracted, the customer confirms the order and gets a confirmation that says order was successful BUT it shows up as MISSING order on the back end. Customer thinks they have placed successful order and I think it is an abandoned cart.
I am sure the voucher is set up correctly as it works when they spend MORE than $125.00
Anyone have any ideas??? I looked at an extension for advanced coupons, tested on their site and it does not work on their demo site either.....

Thank You in advance for any input on this!

Newbie

Posts

Joined
Wed Jul 15, 2015 12:57 am

Post by straightlight » Sun Dec 22, 2019 10:26 pm

URL / Screenshots missing. Forum rules.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member
Online

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by by mona » Sun Dec 22, 2019 11:09 pm

This is not really a bug, but it does cause a few problems.
This will prevent you missing them.

viewtopic.php?f=201&t=215168

DISCLAIMER:
You should not modify core files .. if you would like to donate a cup of coffee I will write it in a modification for you.


Spinning Social : Links : Menus : Payments : Socials : Ads : Screen Backgrounds : Galleries : Headers : Banners : Promos


Active Member

Posts

Joined
Mon Jun 10, 2019 9:31 am
Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests