Post by Phil1985 » Fri Mar 06, 2020 6:42 pm

When i go into my shop and go to marketplace it is not showing every module/extension.
I did use the token thingie and some are showing but not all.
How to fix this?

Version 3.0.3.2.

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 03, 2020 1:11 am

Post by rjcalifornia » Tue Mar 10, 2020 9:45 am

Phil1985 wrote:
Fri Mar 06, 2020 6:42 pm
When i go into my shop and go to marketplace it is not showing every module/extension.
I did use the token thingie and some are showing but not all.
How to fix this?

Version 3.0.3.2.
Go to:

/admin/controller/marketplace

And open the file marketplace.php

Then find the following lines:

Code: Select all

curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, 1);
And replace it with this one:

Code: Select all

curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, 0);
Strange because it should have been fixed months ago.

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by Phil1985 » Tue Mar 10, 2020 1:16 pm

rjcalifornia wrote:
Tue Mar 10, 2020 9:45 am
Phil1985 wrote:
Fri Mar 06, 2020 6:42 pm
When i go into my shop and go to marketplace it is not showing every module/extension.
I did use the token thingie and some are showing but not all.
How to fix this?

Version 3.0.3.2.
Go to:

/admin/controller/marketplace

And open the file marketplace.php

Then find the following lines:

Code: Select all

curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, 1);
And replace it with this one:

Code: Select all

curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, 0);
Strange because it should have been fixed months ago.
Thanks i will edit this today and will let you know

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 03, 2020 1:11 am

Post by straightlight » Tue Mar 10, 2020 7:34 pm

rjcalifornia wrote:
Tue Mar 10, 2020 9:45 am
Phil1985 wrote:
Fri Mar 06, 2020 6:42 pm
When i go into my shop and go to marketplace it is not showing every module/extension.
I did use the token thingie and some are showing but not all.
How to fix this?

Version 3.0.3.2.
Go to:

/admin/controller/marketplace

And open the file marketplace.php

Then find the following lines:

Code: Select all

curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, 1);
And replace it with this one:

Code: Select all

curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, 0);
Strange because it should have been fixed months ago.
It's still not fixed on the master branch (at least, not visibly).

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests