Post by DaveRiba » Tue Oct 20, 2020 8:13 am

I have an item -- let's say a shirt. That item has Options -- Blue, Red, Pink, Plaid
If I go to the Product Page, I am forced to select that option (which is correct behavior)
If I am on the Home Page and click Add to Cart, the item is added to my cart WITHOUT the Option (?!)
Seems to me, that should be a no-brainer -- go to the Product Page to select Option BEFORE adding to cart
Has this been addressed previously?

Dave

New member

Posts

Joined
Wed Oct 07, 2020 11:41 pm

Post by sw!tch » Tue Oct 20, 2020 8:26 am

Link to your site?

Can you duplicate here - https://demo.opencart.com/ ?

Backup and learn how to recover before you make any changes!
Full Stack Web Developer :: Contact via PM for custom work.


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by DaveRiba » Tue Oct 20, 2020 9:35 am

Sorry
www.ViviLuxUSA.com
The 1st 3 items all have a required option, yet I can add directly to my cart.

BTW the problem appears to be only the Desktop version.
Mobile seems to work correctly

Playing with it some more. Seems to be a Permissions thing.
Never mind.

Dave

New member

Posts

Joined
Wed Oct 07, 2020 11:41 pm

Post by sw!tch » Tue Oct 20, 2020 9:58 am

Not a bug. You have CORs issues.

1. Fix the domain, the domain you state above is not correct. If you click your logo text you will be taken to the configured domain and works as intended.

2. Fix www and non-www redirects. If your domain is configured with non-www prefix then ensure that www redirects to non-www.

Backup and learn how to recover before you make any changes!
Full Stack Web Developer :: Contact via PM for custom work.


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by DaveRiba » Tue Oct 20, 2020 9:21 pm

Thank you
Still struggling with that. Your response helps me focus on the real problem
Appreciate the help

New member

Posts

Joined
Wed Oct 07, 2020 11:41 pm

Post by DaveRiba » Tue Oct 20, 2020 9:31 pm

For other OpenCart users looking to install on Windows, here is a knowledgebase article that fixes the problem with URL rewrites on IIS

https://docs.microsoft.com/en-us/archiv ... e-websites

New member

Posts

Joined
Wed Oct 07, 2020 11:41 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests