Post by ziaddoksh » Wed Nov 21, 2018 6:54 am

update Issue explained in the picture I have attached, thank you.

Image

Attachments

Untitled.jpg

Untitled.jpg (215.41 KiB) Viewed 727 times


Newbie

Posts

Joined
Wed Oct 31, 2018 4:34 am

Post by ziaddoksh » Wed Nov 21, 2018 7:15 pm

I need some help it's immediately :S

Newbie

Posts

Joined
Wed Oct 31, 2018 4:34 am

Post by SamNabz » Sun Nov 25, 2018 12:45 pm

Hi ziaddoksh,

The 'World Map' and 'Sales Analytics' widgets (middle) only show sales that have been completed (e.g. 'Complete' status), whereas the 'TOTAL ORDERS' and 'TOTAL SALES' widgets (top) show sales in all statuses. Perhaps someone can advise how to change this so that the 'TOTAL ORDERS' and 'TOTAL SALES' widgets also only shows completed sales (to avoid confusion).

As for the statistics in the left side menu, these need to be manually updated by going to Reports → Statistics, then clicking on the refresh icons. Once you do that, you'll notice the information + progress bars will populate (see screenshot example below).

Note: Obviously doing this manually isn't ideal.. I wonder if anyone knows how to automatically make these refresh instead?

Image

Cheers, Sam


Active Member

Posts

Joined
Wed Jul 06, 2011 7:32 am
Location - Sydney, Australia

Post by FrankR » Thu Dec 03, 2020 1:22 am

I just noticed this same issue after having upgraded from OC v3.0.3.2 to v3.0.3.6. My dashboard widgets all seem to be working properly but my three side panel statistics are all now showing 0%. Prior to upgrading, the statistics were automatically updating and did not need me to do any manual refreshes. When I go to Reports → Statistics, there are no refresh icons to click on and my error log is empty.

Any suggestions about fixing this issue?

OpenCart Version 3.0.3.6


New member

Posts

Joined
Wed Apr 08, 2015 3:18 am

Post by straightlight » Thu Dec 03, 2020 1:24 am

FrankR wrote:
Thu Dec 03, 2020 1:22 am
I just noticed this same issue after having upgraded from OC v3.0.3.2 to v3.0.3.6. My dashboard widgets all seem to be working properly but my three side panel statistics are all now showing 0%. Prior to upgrading, the statistics were automatically updating and did not need me to do any manual refreshes. When I go to Reports → Statistics, there are no refresh icons to click on and my error log is empty.

Any suggestions about fixing this issue?
Already fixed on the master branch.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by FrankR » Thu Dec 03, 2020 2:22 am

Master branch? Is there a patch for v3.0.3.6?

OpenCart Version 3.0.3.6


New member

Posts

Joined
Wed Apr 08, 2015 3:18 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests