Post by cepcemuh » Thu Dec 06, 2018 8:38 pm

Hello guys,
Please help... I faced an issue... everything was perfect before a week but today I just checked and I have some issues:
1) Add to cart button on the product page does not work
2) If I remove the options of the product - add to cart button on the product page does not work again but on the home page it works
3) checkout/checkout is a blank page
4) my product images were opening excellent with some kind of gallery but if you try to open it now, it just open it in the same window

I would be very happy if somebody can help me... I know here is the only place where I can get support. Thank you in advance.
Last edited by cepcemuh on Thu Dec 06, 2018 11:00 pm, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Sat Jan 21, 2017 5:15 pm

Post by cepcemuh » Thu Dec 06, 2018 11:00 pm

Just fixed it... I was installed a modification Minify HTML by Gelderblom Internet Solutions. Just removed it and it works now.

New member

Posts

Joined
Sat Jan 21, 2017 5:15 pm

Post by paulfeakins » Fri Dec 07, 2018 8:06 pm

cepcemuh wrote:
Thu Dec 06, 2018 11:00 pm
Just fixed it... I was installed a modification Minify HTML by Gelderblom Internet Solutions. Just removed it and it works now.
"Gelderblom Internet Solutions" doesn't sound like much of an "Internet Solution" does it? lol

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests