Post by Rubenboks » Wed Feb 26, 2020 4:20 pm

I want to change orders but always get
errorundefined

opencart Versie 3.0.2.0
www.elenalatex.com

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 17, 2019 2:33 pm

Post by thekrotek » Wed Feb 26, 2020 4:32 pm

Check the error log.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am


Post by Rubenboks » Wed Feb 26, 2020 4:39 pm

there is no error. note of this problem in the log

only a other problem...

Code: Select all

 PHP Notice:  A non well formed numeric value encountered in /home/vhosts/elenalatex.com/httpdocs/catalog/model/extension/total/shipping.php on line 24
 
Last edited by straightlight on Wed Feb 26, 2020 7:10 pm, edited 1 time in total.
Reason: Added code tags.

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 17, 2019 2:33 pm

Post by paulfeakins » Wed Feb 26, 2020 6:46 pm

Rubenboks wrote:
Wed Feb 26, 2020 4:39 pm
there is no error. note of this problem in the log
What logs did you check?

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by thekrotek » Wed Feb 26, 2020 7:21 pm

Rubenboks wrote:
Wed Feb 26, 2020 4:39 pm

Code: Select all

 PHP Notice:  A non well formed numeric value encountered in /home/vhosts/elenalatex.com/httpdocs/catalog/model/extension/total/shipping.php on line 24
 
Shipping method you've selected passed a wrong shipping cost value.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am


Post by Rubenboks » Wed Feb 26, 2020 9:43 pm

system error log
there is only one log

the problem is when I want to change status of an order

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 17, 2019 2:33 pm

Post by straightlight » Wed Feb 26, 2020 11:32 pm

Rubenboks wrote:
Wed Feb 26, 2020 9:43 pm
system error log
there is only one log

the problem is when I want to change status of an order
You might probably mean from your server specifically. However, this issue might be caused by an installed extension. Which shipping / order totals extensions are you using?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member
Online

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by paulfeakins » Thu Feb 27, 2020 12:35 am

Rubenboks wrote:
Wed Feb 26, 2020 9:43 pm
system error log
there is only one log
Actually there's often a file called error_log in the webroot and in /admin/ but it can also be in any folder that a PHP file that is running is in if that PHP file doesn't write to the default system log.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by Rubenboks » Thu Feb 27, 2020 12:52 am

You might probably mean from your server specifically. However, this issue might be caused by an installed extension. Which shipping / order totals extensions are you using?
I use total and shipping total. from open card itself
no extra installed extension
Last edited by straightlight on Thu Feb 27, 2020 2:48 am, edited 1 time in total.
Reason: Fixed quote.

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 17, 2019 2:33 pm

Post by thekrotek » Thu Feb 27, 2020 2:34 am

To sum this up: debugging is necessary. You can post a request in Commercial Support.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am


Post by Rubenboks » Thu Feb 27, 2020 5:49 am

and what would the cost be to correct this problem ?

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 17, 2019 2:33 pm

Post by letxobnav » Thu Feb 27, 2020 10:06 am

you are still mixing https and http, why not fix that first.

Crystal Light Centrum Taiwan
Extensions: MailQueue | SUKHR | VBoces

“Data security is paramount at [...], and we are committed to protecting the privacy of anyone who is associated with our [...]. We’ve made a lot of improvements and will continue to make them.”
When you know your life savings are gone.


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri Aug 18, 2017 4:35 pm
Location - Taiwan

Post by paulfeakins » Thu Feb 27, 2020 6:08 pm

Rubenboks wrote:
Thu Feb 27, 2020 5:49 am
and what would the cost be to correct this problem ?
Well you'll get different quotes from different developers once they know the problem.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: RJLab3 and 34 guests