Page 1 of 1

Order not showing up.

Posted: Mon Jun 01, 2020 3:26 am
by greendragon2020
Not receiving order email and not showing up in the admin panel until I select "missing orders" under Order Status. When log in my Account under "order history" also do not see the order placed. Any one have an idea?

Re: Order not showing up.

Posted: Mon Jun 01, 2020 4:43 am
by sw!tch
What payment gateway?

Re: Order not showing up.

Posted: Mon Jun 01, 2020 4:57 am
by greendragon2020
Fresh setup with only journal theme and no payment gateway.

Re: Order not showing up.

Posted: Mon Jun 01, 2020 8:22 am
by sw!tch
greendragon2020 wrote:
Mon Jun 01, 2020 4:57 am
and no payment gateway.
How do you expect to get orders without a payment gateway?

Re: Order not showing up.

Posted: Mon Jun 01, 2020 8:01 pm
by paulfeakins
sw!tch wrote:
Mon Jun 01, 2020 8:22 am
How do you expect to get orders without a payment gateway?
:laugh: :laugh: :laugh:

I expect this user is just testing.

But you will need a payment gateway to make sure orders end up with the right status.

Re: Order not showing up.

Posted: Wed Jun 03, 2020 12:00 pm
by greendragon2020
paulfeakins wrote:
Mon Jun 01, 2020 8:01 pm
sw!tch wrote:
Mon Jun 01, 2020 8:22 am
How do you expect to get orders without a payment gateway?
:laugh: :laugh: :laugh:

I expect this user is just testing.

But you will need a payment gateway to make sure orders end up with the right status.

Yes i was testing and facing few problems such as:
-orders not showing up in the account
-unable to go through checkout as guest
-orders was not showing up in the admin only under "missing orders"
-had to clear cache constantly

I contacted my host they had it fix, the problem was "missed the default .htaccess rewrite rules". Now the website is running perfectly.

Re: Order not showing up.

Posted: Thu Jun 04, 2020 9:44 pm
by Simon-TP
[/quote]

Yes i was testing and facing few problems such as:
-orders not showing up in the account
-unable to go through checkout as guest
-orders was not showing up in the admin only under "missing orders"
-had to clear cache constantly

I contacted my host they had it fix, the problem was "missed the default .htaccess rewrite rules". Now the website is running perfectly.
[/quote]

You'll want to ensure you test end to end with a live Payment Gateway. Have you set up an account with one yet?