Post by partsace » Thu Sep 17, 2020 1:33 am

I added a few lines of code to /catalog/model/catalog/product.php so it can search attributes and I get a 500 error. I change it back to the original and the 500 error goes away. Is there something I'm missing? I'm not new to PHP, but I am new to opencart.

Thanks for your help on this thread,

Scott
Ps. Please don't PM me and tell me you want to sell me something or to search google for the answer. This is why there is a forum...

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 21, 2020 11:08 pm

Post by JNeuhoff » Thu Sep 17, 2020 1:44 am

Well, the first step in a Internal Server 500 scenario would be look up the entries of your server's error.log, for the exact time you had these errors. Ask you webhost for the log entries. They will have more details about the nature of the error.

Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster * Survey Plus


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by IP_CAM » Thu Sep 17, 2020 6:27 am

This is why there is a forum...
Sure, but a User Forum only functions, if one shares details, such as an OC Version,
a Theme, and Mods used, if one really expects a useful reply. But I'm sure, you will learn,
and also find out, that this place only 'handles' matter, related to 'standard' OC Code,
but if one screws around in unknown waters, with unknown to others Changes, one just
cannot expect others, to be of free assistance, it's as easy as that.
Sorry for the bad News, you seemengly just seem to expect too much, for free ... ;)
Ernie

Please don't send me OC Forum Personal Messages, just contact: jti@jacob.ch
---
OC 1.5.6.5 LIGHT Test Site: http://www.bigmax.ch/shop/
OC 1.5.6.5 V-PRO Test Site: http://www.openshop.li/shop/
My Github OC Site: https://github.com/IP-CAM
2'600+ FREE OC Extensions on the World's largest Github OC Repository Archive Site.


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by letxobnav » Thu Sep 17, 2020 8:20 am

I change it back to the original and the 500 error goes away. Is there something I'm missing?
no, that is generally how it works.

Crystal Light Centrum Taiwan
Extensions: MailQueue | SUKHR | VBoces

“Data security is paramount at [...], and we are committed to protecting the privacy of anyone who is associated with our [...]. We’ve made a lot of improvements and will continue to make them.”
When you know your life savings are gone.


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri Aug 18, 2017 4:35 pm
Location - Taiwan

Post by paulfeakins » Thu Sep 17, 2020 7:51 pm

partsace wrote:
Thu Sep 17, 2020 1:33 am
I added a few lines of code
You could at least tell us what they are :crazy:

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by straightlight » Thu Sep 17, 2020 8:28 pm

Error / server access logs.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests