Post by g_karnev » Wed Feb 24, 2021 10:18 pm

Hi!
I have problem with my OpenCart store. Version is 3.0.2.0. The problem is shown in attached pictures. Picture 1 show the lack of space between field "Author" and author name. Pictures 2 and 3 show the lack of a new line between paragraphs in the e-mails that the system sends to users.
Any ideas?
Thanks!

Attachments

4.jpg

Picture 3 - 4.jpg (37.28 KiB) Viewed 428 times

3.jpg

Picture 2 - 3.jpg (62.36 KiB) Viewed 428 times

1.jpg

Picture 1 - 1.jpg (239.44 KiB) Viewed 428 times


Newbie

Posts

Joined
Tue May 19, 2020 5:51 pm

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by g_karnev » Fri Feb 26, 2021 2:45 pm

press.uni-plovdiv.net

Newbie

Posts

Joined
Tue May 19, 2020 5:51 pm

Post by sw!tch » Fri Feb 26, 2021 3:31 pm

PHP version?

Full Stack Web Developer :: Send a PM for Custom Work.
Backup and learn how to recover before you make any changes!


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by g_karnev » Fri Feb 26, 2021 8:52 pm

I will chesk. The problem occur after installation of extension TimeZone (https://www.opencart.com/index.php?rout ... _license=0)

Newbie

Posts

Joined
Tue May 19, 2020 5:51 pm

Post by straightlight » Fri Feb 26, 2021 9:57 pm

g_karnev wrote:
Fri Feb 26, 2021 8:52 pm
I will chesk. The problem occur after installation of extension TimeZone (https://www.opencart.com/index.php?rout ... _license=0)
Contact the extension developer to resolve this issue.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by JNeuhoff » Sat Feb 27, 2021 1:03 am

You are probably using a modified product.twig with fields for 'Автор' and 'Наличност'. These should be followed by a space, or perhaps by a hardspace ( ) Ask the extension author to fix it, it shouldn't be too hard to do it.

Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster * Survey Plus


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by g_karnev » Mon Mar 01, 2021 5:46 pm

Thanks for your replies. I will try to connect with author of this extension.

Newbie

Posts

Joined
Tue May 19, 2020 5:51 pm

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 16, 2012 10:18 am
Location - Canada, QC
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests