Post by mediataskforce » Fri Mar 26, 2021 3:12 am

Version 3.0.3.6
https://store.jeunive.com

So, yesterday I worked on the store, this morning I fired up my computer and accessed the store, and none of the twig files (and therefore custom css files) are being pulled. I emptied all the cache files and clicked all the refresh buttons in the admin system as well as cleared the online vqcache, with no luck. I also tried to re-upload the edited twig header with no success (always upload them trough the Theme Editor). I checked the db and the edits are there, and the products still show on the website. Any ideas what is going on?

Thank you,

Urs


Posts

Joined
Fri Jul 03, 2020 4:10 am

Post by sw!tch » Fri Mar 26, 2021 3:22 am

If you are using the theme editor, changes you make to the actual twig file (e.g uploading and editing via FTP) won't be reflected . You would have to remove those changes from the theme editor.

Full Stack Web Developer :: Send a PM for Custom Work.
Backup and learn how to recover before you make any changes!


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by mediataskforce » Fri Mar 26, 2021 4:04 am

Yes, I understand that. The original twig files are not touched, but the database is updated with the edited one. However, all of a sudden, it takes the original ones, and not the data from the database.


Posts

Joined
Fri Jul 03, 2020 4:10 am

Post by sw!tch » Fri Mar 26, 2021 4:31 am

Using the default theme? Muti-store setup? PHP version?

Check the OC error logs and server error logs.

Full Stack Web Developer :: Send a PM for Custom Work.
Backup and learn how to recover before you make any changes!


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by mediataskforce » Fri Mar 26, 2021 5:23 am

Sorry I did not mention these earlier:
Default Theme
Single Store
PHP 7.3
No OC errors
No error.log

Thank you.


Posts

Joined
Fri Jul 03, 2020 4:10 am

Post by mikeinterserv » Fri Mar 26, 2021 5:34 am

You turned off theme cache ?
In theme editor you have history of edited files.
Last edited by mikeinterserv on Fri Mar 26, 2021 5:39 am, edited 1 time in total.

Active Member

Posts

Joined
Thu May 28, 2020 6:55 am
Location - Wales

Post by sw!tch » Fri Mar 26, 2021 5:37 am

In phpmyadmin go to oc_theme.

Whats set for column store_id and column theme?

Full Stack Web Developer :: Send a PM for Custom Work.
Backup and learn how to recover before you make any changes!


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by mediataskforce » Fri Mar 26, 2021 5:50 am

I did not, but it never was a problem. I turned it off now, cleared all cache files again, and still the problem persists.


Posts

Joined
Fri Jul 03, 2020 4:10 am

Post by paulfeakins » Fri Mar 26, 2021 7:11 pm

mediataskforce wrote:
Fri Mar 26, 2021 3:12 am
(always upload them trough the Theme Editor)
Never use the Theme Editor.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by straightlight » Fri Mar 26, 2021 7:27 pm

mediataskforce wrote:
Fri Mar 26, 2021 5:50 am
I did not, but it never was a problem. I turned it off now, cleared all cache files again, and still the problem persists.
Is your storage folder located inside or outside of the public_html / htdocs / www folder?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests