Post by ayrton » Mon Dec 23, 2013 4:31 pm

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
Εχω στήσει ένα e-shop σε 1.5.5.1.
Ολα δουλευουν μια χαρα μερχι που εγακατεστησα SSl Comondo κατοπιν υποδειξης του server μου.
Aπο το σκριπτ που εχει μπεί στο κατω μερος της σελίδας μου φαίνεται οτι το domain ειναι secure αλλά σε καμμία διαδικασία δεν το βλέπω να πηγαίνει σε https περιβαλον ακόμα και στο checkout.
Εκανα τις απαραίτητες αλλαγές στο config και στο admin και στο βασικό όπως διάβασα οτι πρέπει να κάνω.

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.mysite.com/admin/');
define('HTTPS_CATALOG', 'https://www.mysite.com/');
define('HTTPS_IMAGE', 'https://www.mysite.com/image/');

Μετεφερα όλο το σιτε απο τον φακελο public_html στο private_html και έκανα redirect απο το το index.php στο private_html χωρίς καμμία επιτυχία. Δεν ξέρω που θα πρέπει να ειναι τελικά το σιτε και ανεχει σημασιά στον φακελο public ή στον φακελο privete?

Συγχρονως ειχα ενεργοποιήσει το eCommerce tracing module πριν την εγκατασταση του SSL.
Mετα την ενεργοποίηση του SSL ολα παιζουν εκτος απο οταν πατήσεις checkout ,login, logout οπου το σιτε σε βγαζει σε blank page.
Μολις κάνω Rename to ecommerce_tracking.xml απο το qumod ολα παιζουν και πάλι καλα.

1.)Το πρόβλημα βέβαια έιναι οτι στο google analytics στην ενότητα ecommerce δεν εμφανίζεται καμμια κίνηση ασχετα αν και γίνονται αγορές και αναγκαστικά εχω διακόψει και την καμπάνια μου μεσω adwords αφου δεν εχω βασικά στοιχεία.

Δεν ξέρω ανα έβαλα πολλά ή δύσκολα αλλά θα ήθελα την βοήθεια των εμπειρότερων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 13, 2012 5:14 pm

Post by gkasios » Mon Dec 23, 2013 10:40 pm

Την επιλογή Use SSL μέσα από το διαχειριστικό του OpenCart την έχετε κάνει σε ‘Yes’;

Our Extensions


User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jan 08, 2013 1:57 am


Post by ayrton » Tue Dec 24, 2013 2:43 am

Ναι..είναι ενργοποιημένη μεσα απο το settings.

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 13, 2012 5:14 pm

Post by botonakis » Sat Dec 28, 2013 3:54 am

Καλησπέρα,

θα πρέπει να μας δώσεις το url της σελίδας σου και επίσης ίσως χρειαστεί να δώσεις το xml που σου "σκάει" όπως λες για να σου πούμε τι να αλλάξεις/κοιτάξεις.

Έτσι όπως τα γράφεις, δε φαίνεται κάτι λάθος.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 24, 2012 7:55 pm
Location - Athens, Greece
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests