Post by diouk » Mon Jan 26, 2015 6:32 pm

Καλησπέρα έχουμε το πρόγραμμα mass update από το οποίο ανεβάζουμε xml προμηθευτών σε έκδοση 1.5.6.4 opencart. Έχουμε το εξής πρόβλημα δεν φορτώνει xml πάνω απο 2 mb...ξέρει κανείς για πιο λόγο συμβαίνει? Τί πρέπει να υπάρχει στο php.ini για να μπορώ να επεξεργαστώ ένα xml αρχείο 30ΜΒ περίπου; μήπως φταίει το php ini? κάναμε βέβαια αλλαγές αλλα τίποτα...κάθε βοήθεια δεκτή!

Newbie

Posts

Joined
Sat Mar 15, 2014 12:54 pm

Post by OpDev » Mon Jan 26, 2015 6:47 pm

Σε τι hosting είσαι; Shared/VPS/Dedicated/Cloud
Υπάρχει ρύθμιση στο php.ini πχ

Code: Select all

upload_max_filesize = 40M
post_max_size = 40M
Κάτι ακόμα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι :
http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=10434

New member

Posts

Joined
Sun Jul 21, 2013 2:32 pm

Post by diouk » Mon Jan 26, 2015 7:01 pm

Ευχαριστώ θερμά για την άμεση απάντηση, είμαι σε cloud και αυτες ειναι οι ρυθμισεις που εχουμε κανει στο Php.ini

magic_quotes_gpc = Off;
register_globals = Off;
default_charset = UTF-8;
memory_limit = 128M;
max_execution_time = 3600000;
upload_max_filesize = 1999M;
safe_mode = Off;
mysql.connect_timeout = 2000;
session.use_only_cookies = On;
session.use_trans_sid = Off;
session.cookie_httponly = On;
session.gc_maxlifetime = 1728000;
allow_url_fopen = on;
;display_errors = 1;
;error_reporting = E_ALL;

Newbie

Posts

Joined
Sat Mar 15, 2014 12:54 pm

Post by OpDev » Mon Jan 26, 2015 7:13 pm

πρόσθεσε το

Code: Select all

post_max_size = 40M
και μετά δοκίμασε, επίσης δες και τα error log και πες μας τι σου εμφανίζουν.

--
Επίσης έχεις ανοίξει πολλά ενδεχόμενα προβλήματα με το τι έχεις βάλει στο php.ini, γενικά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα διαθέσιμα MB και τα δευτερόλεπτα που κάποιο script μπορεί να τρέξει/ καταναλώσει.

Σε ποια cloud υποδομή είσαι;

--
Δοκίμασε και το xml που υπάρχει στο module.

Code: Select all

<modification>
	<id><![CDATA[Increases default upload file size limit]]></id>
	<version><![CDATA[1.0]]></version>
	<vqmver><![CDATA[2.2.0]]></vqmver>
	<author><![CDATA[WayLay Design - http://www.waylaydesign.com]]></author>
	<file name="admin/controller/common/filemanager.php">
		<operation>
			<search position="replace"><![CDATA[if ($this->request->files['image']['size'] > 300000) {]]></search>
			<add><![CDATA[if ($this->request->files['image']['size'] > 1000000) {]]></add>
		</operation>
	</file>
</modification>

New member

Posts

Joined
Sun Jul 21, 2013 2:32 pm

Post by diouk » Mon Jan 26, 2015 7:47 pm

Αυτά ειναι τα μόνα λάθη που παίρνω...δεν βλέπω κάτι σε σχέση με το xml

2015-01-26 13:37:34 - PHP Notice: Undefined index: meta_keyword in /home/it258089/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_catalog_product.php on line 13
2015-01-26 13:37:34 - PHP Notice: Undefined index: meta_description in /home/it258089/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_catalog_product.php on line 13
2015-01-26 13:37:34 - PHP Notice: Undefined index: tag in /home/it258089/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_catalog_product.php on line 13

Newbie

Posts

Joined
Sat Mar 15, 2014 12:54 pm

Post by OpDev » Mon Jan 26, 2015 7:50 pm

Ακόμα δε μπορείς να ανεβάσεις το xml;

New member

Posts

Joined
Sun Jul 21, 2013 2:32 pm

Post by diouk » Mon Jan 26, 2015 8:06 pm

ενσωμάτωσα και το module τιποτα...δεν ξέρω τι αλλο να δω πια...

Newbie

Posts

Joined
Sat Mar 15, 2014 12:54 pm

Post by htwp » Tue Jan 27, 2015 2:49 am

Μέσα στο αρχείο .htaccess γράψε

suPHP_ConfigPath /την διαδρομή που βρίσκεται το αρχείο php.ini/php.ini

δηλαδή κάτι σαν

suPHP_ConfigPath /chroot/home/ονομα_φακελου/site/html/php.ini

το όνομα φακέλου και το site το έβαλα εγώ για να μην εμφανίζει τα δικά μου.

επίσης σου ανεβάζω ένα αρχείο να το ανεβάσεις με ftp και να το τρέξεις για να δεις αν τα
upload_max_filesize = 1999M;
post_max_size = 40M;

τα διαβάζει ο "server" .
Αν χρειαστείς βοήθεια στείλε pm.

Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 14, 2012 1:29 am

Post by botonakis » Wed Jan 28, 2015 8:40 pm

Φτιάξε ένα αρχείο phpinfo.php
και μέσα βάλε το:

Code: Select all

<?php 
phpinfo();
?>
Πες μας τι γράφει στο path του php.ini γιατί από ότι βλέπω δεν φορτώνει αυτό που του βάζεις γιατί είσαι σε FastCGI.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 24, 2012 7:55 pm
Location - Athens, Greece

Post by diouk » Thu Jan 29, 2015 11:04 pm

Λοιπόν το phpinfo δεν παίζει. Βγάζει "warning : phpinfo() has been disabled for security reasons ..." στο log του server. Επίσης, κάθε άλλη εντολή (suPHP_ConfigPath,...) στο .htaccess. οι εντολές στο .htaccess προκαλούν διακοπεί του site.

Newbie

Posts

Joined
Sat Mar 15, 2014 12:54 pm

Post by botonakis » Fri Jan 30, 2015 6:06 am

Δεν έχεις suphp για αυτό. Έχεις FastCGI.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 24, 2012 7:55 pm
Location - Athens, Greece
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests