Post by stelioc » Sat Jun 11, 2011 4:58 pm

Καλησπέρα


Συντομα θα ανεβάσω μια έκδοση του Open Cart 1.0.5 με ελληνικά και με ΑΦΜ ΔΟΥ Επάγγελμα πεδία


Στέλιος
Last edited by stelioc on Sat Jun 11, 2011 10:12 pm, edited 1 time in total.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 10, 2011 2:11 am

Post by stelioc » Sat Jun 11, 2011 7:35 pm

https://rapidshare.com/files/869161123/ ... 5.0_gr.zip

Είναι η έκδοση 1.5.0 με ελληνικά Α.Φ.Μ Δ.Ο.Υ. επάγγελμα και επιλογή παρατσατικού Τιμολόγιο/Απόδειξη


ελπιζω οτι θα φανεί χρήσιμο σε κάποιους

Ευχαριστώ


Όσοι Ήδη εχετε την 1.5.0 πέραστε απο πάνω τα αρχεία και τρέξτε στην SQL


ALTER TABLE `customer` ADD `eforia` VARCHAR( 34 ) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL ;
ALTER TABLE `customer` ADD `afm` VARCHAR( 34 ) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL ;
ALTER TABLE `customer` ADD `job` VARCHAR( 34 ) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL ;

ALTER TABLE `order` ADD `parast` VARCHAR( 34 ) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL ;

Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 10, 2011 2:11 am

Post by alexandrosss » Mon Jun 13, 2011 6:00 pm

μολις το εγκατεστησα ειναι η πρωτη φορα που δουλευω opencart τα ελληνικα πως τα βαζουμε στην εκδοση σου

New member

Posts

Joined
Mon Jun 13, 2011 5:56 pm
Location - www.promahi.gr

Post by alexandrosss » Tue Jun 14, 2011 5:09 pm

στο site εβαλα ελληνικα, τωρα στο πανελ πως τα βαζω ?

New member

Posts

Joined
Mon Jun 13, 2011 5:56 pm
Location - www.promahi.gr

Post by kyprios1 » Thu Jun 16, 2011 5:02 am

stelio σ'ευχαριστούμε πολύ.

New member

Posts

Joined
Mon Jan 31, 2011 9:56 am

Post by komitis » Fri Jun 17, 2011 7:28 pm

καλημερα.ευχαριστουμε για την βοηθεια.εαν μπορεις στειλε μου τα ελληνικα αρχεια για την νεωτερη εκδοση ξεχωριστα γιαν ατα περασω

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 4:13 pm

Post by irmaiden » Tue Jul 19, 2011 2:41 pm

Σε ευχαριστούμε για την μετάφραση.
Παρατήρησα ότι στην φόρμα συμπλήρωσης είναι υποχρεωτικό να βάλεις ΑΦΜ εφορία επάγγελμα το οποιο αν εισαι πελάτης λιανικής δεν χρειάζετε.
Να μην σου πω ότι θα ξενερώνουν κιόλας. Πως μπορούμε να τα κάνουμε προαιρετικά πεδία?

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 19, 2011 2:37 pm

Post by georgekaf » Tue Sep 13, 2011 7:21 am

Θα πρεπει να μπεις στο controller και να βρεις το αρχειο και να αφαιρεσεις απο το validation τα πεδια που δεν θες να μην κανει τον ελεγχο.

Το εφτιαξα προσφατα για εναν πελατη στην 1.4.9.6

New member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 10:46 pm

Post by alkibiad » Mon Oct 10, 2011 8:48 pm

Καλησπέρα,

Το παραπάνω link δεν λειτουργεί, θα μπορούσες να το ανεβάσεις κάπου αλλού?

Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 23, 2011 4:11 pm

Post by stroun » Thu Nov 17, 2011 8:28 pm

Stelios,
μήπως μπορείς να βοηθήσεις λίγο με τα αρχείο το Link το Rapidsher δεν λειτουργεί...

Θα βοηθούσε πολύ η απάντησή σου.
Ευχαριστώ

Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 17, 2011 8:20 pm

Post by jim_vam » Tue Jan 17, 2012 2:41 am

Όποιος έχει το αρχείο ας το ανεβάσει ξανα παρακαλώ!!

http://www.pcplace.gr
Opencart with X3D HTML5 WebGl 3D objects


User avatar
New member

Posts

Joined
Wed Dec 07, 2011 6:40 am

Post by botonakis » Tue Jan 24, 2012 8:24 pm

Το αρχείο δεν υπάρχει πια.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 24, 2012 7:55 pm
Location - Athens, Greece

Post by TasosTech » Fri Jan 27, 2012 6:25 am

Θα με ενδιέφερε αν γινόταν και με το 1.4.9.3

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 26, 2012 6:51 am

Post by katsas » Sun Jan 29, 2012 5:26 pm

Ας ανεβασει καποιος απο αυτους που το ειχαν κατεβασει απο το rapidshare το αρχειο. Ειναι πολυ χρησιμο.

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 29, 2012 5:17 pm

Post by geospath » Sun Jan 29, 2012 6:08 pm

Εγω προσπαθησα να το κανω "χειροκινητα" αλλα μου βγαζει το παρακατω σφαλμα οταν καποιος παει να ανοιξει λογαριασμο:
Notice: Error: Unknown column 'afm' in 'field list'
Error No: 1054
INSERT INTO address SET customer_id = '5', firstname = 'Geospath', lastname = 'Geospath', company = '', afm = '123456789', doy = 'kalamaria', address_1 = 'kalamaria', address_2 = '', city = 'thessaloniki', postcode = '54246', country_id = '84', zone_id = '1282' in /home/a9031118/public_html/opencart/system/database/mysql.php on line 49
Τι ενεργειες εκανα:

1. Στη βαση δεδομενων, δημιουργησα δυο πεδια στον πινακα customer:

Code: Select all

afm 	varchar(9) 	utf8_bin
doy 	varchar(32) 	utf8_bin 		
2. Στο /catalog/view/theme/default/template/account/register.tpl , προσθεσα το εξης:

Code: Select all

<tr>
          <td><?php echo $entry_afm; ?></td>
          <td><input type="text" name="afm" value="<?php echo $afm; ?>" /></td>
        </tr>
		<tr>
          <td><?php echo $entry_doy; ?></td>
          <td><input type="text" name="doy" value="<?php echo $doy; ?>" /></td>
        </tr>
3. Στο /catalog/language/greek/account/register.php, πρόσθεσα το παρακατω , ωστε να γινει η μεταφραση των πεδιων.

Code: Select all

$_['entry_afm']            = 'ΑΦΜ:';
$_['entry_doy']            = 'ΔΟΥ:';
4. Στο /catalog/controller/account/register.php , "εδειξα" που ειναι η μεταφραση με τον παρακατω κωδικα:

Code: Select all

$this->data['entry_afm'] = $this->language->get('entry_afm');
$this->data['entry_doy'] = $this->language->get('entry_doy');
5. Στο /catalog/model/account/customer.php και προκειμενου να συνδεθουν τα πεδια της φορμας με τη βαση δεδομενων, προσθεσα τα παρακατω:

Code: Select all

$this->db->query("INSERT INTO " . DB_PREFIX . "customer SET store_id = '" . (int)$this->config->get('config_store_id') . "', firstname = '" . $this->db->escape($data['firstname']) . "', lastname = '" . $this->db->escape($data['lastname']) . "', email = '" . $this->db->escape($data['email']) . "', telephone = '" . $this->db->escape($data['telephone']) . "', fax = '" . $this->db->escape($data['fax']) . [b]"', afm = '" . $this->db->escape($data['afm']) . "', doy = '" . $this->db->escape($data['doy']) .[/b] "', password = '" . $this->db->escape(md5($data['password'])) . "', newsletter = '" . (isset($data['newsletter']) ? (int)$data['newsletter'] : 0) . "', customer_group_id = '" . (int)$this->config->get('config_customer_group_id') . "', status = '1', date_added = NOW()");
      	
		$customer_id = $this->db->getLastId();
			
      	$this->db->query("INSERT INTO " . DB_PREFIX . "address SET customer_id = '" . (int)$customer_id . "', firstname = '" . $this->db->escape($data['firstname']) . "', lastname = '" . $this->db->escape($data['lastname']) . "', company = '" . $this->db->escape($data['company']) .[b] "', afm = '" . $this->db->escape($data['afm']) . "', doy = '" . $this->db->escape($data['doy']) .[/b] "', address_1 = '" . $this->db->escape($data['address_1']) . "', address_2 = '" . $this->db->escape($data['address_2']) . "', city = '" . $this->db->escape($data['city']) . "', postcode = '" . $this->db->escape($data['postcode']) . "', country_id = '" . (int)$data['country_id'] . "', zone_id = '" . (int)$data['zone_id'] . "'");
Παρ'ολα αυτα λαμβάνω το σφαλμα "Notice: Error: Unknown column 'afm' in 'field list'
Error No: 1054" και δεν μπορω να βρω τι το δημιουργει...

Καμμια ιδεα?

New member

Posts

Joined
Sun Jan 29, 2012 5:46 pm

Post by georgekaf » Sun Feb 05, 2012 6:42 pm

geospath wrote:
Παρ'ολα αυτα λαμβάνω το σφαλμα "Notice: Error: Unknown column 'afm' in 'field list'
Error No: 1054" και δεν μπορω να βρω τι το δημιουργει...

Καμμια ιδεα?

Μαλλον στον πινακα customer δεν εχεις φτιαξει το πεδιο "afm".

New member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 10:46 pm

Post by mow » Wed Apr 18, 2012 1:08 am

Έχει αρκετά θέματα το παραπάνω.

Το δοκίμασα σε local server και θέλει κάποιο τρόπο να μπορεί να τα αλλάξει τα πεδία.
Θέλει επίσης να μπορεί να τα δει/αλλάξει ο admin στο backend.
Θα πρέπει να τυπωθεί και στις αποδείξεις.

Δεν μου βγάζει error (OpenCart 1.5.2.1) αλλά ούτε ενημερώνει τα πεδία στον πίνακα customer στην βάση.

Υπάρχει κάποιο extension δεν θυμάμαι ποιο, αλλά νομίζω αξίζει την ταλαιπωρία....



ΥΓ: Ξέχασα να πω οτι στην 1.5.2.1 πρέπει να αφαιρέσεις τα

Code: Select all

[b]
και

Code: Select all

 [/b] 
από το customer.php

http://www.mow.gr


User avatar
mow
Newbie

Posts

Joined
Mon Mar 05, 2012 6:02 pm
Location - Thessaloniki, Greece

Post by intelcom » Sun Jul 29, 2012 4:13 am

Ξέρω ότι είναι λίγο παλιό το post, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τι κάνουμε τελικά σε 1.5.3.1 για του πελάτες που θέλουν τιμολόγιο???

Με ποιο τρόπο μπορούμε να προσθέσουμε πεδία στο registration του πελάτη ή στην τελική φόρμα παραγγελίας να επιλέγω απόδειξη ή τιμολόγιο??

Ο τρόπος που το λειτουργούν οι πελάτες μας μέχρι τώρα είναι ότι τα συμπεριλαμβάνουν στα σχόλια...

Ευχαριστώ.

User avatar
New member

Posts

Joined
Wed Apr 11, 2012 4:33 am
Location - Thessaloniki Greece

Post by People's Code » Mon Jul 30, 2012 2:09 am

intelcom wrote:Ξέρω ότι είναι λίγο παλιό το post, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τι κάνουμε τελικά σε 1.5.3.1 για του πελάτες που θέλουν τιμολόγιο???

Με ποιο τρόπο μπορούμε να προσθέσουμε πεδία στο registration του πελάτη ή στην τελική φόρμα παραγγελίας να επιλέγω απόδειξη ή τιμολόγιο??

Ο τρόπος που το λειτουργούν οι πελάτες μας μέχρι τώρα είναι ότι τα συμπεριλαμβάνουν στα σχόλια...

Ευχαριστώ.
Για μια γρήγορη λύση χωρίς να χρειάζεται να πειράξεις τη βάση δεδομένων, μπορείς να εφαρμόσεις το mod που έχω καταχωρήσει εδώ για να είναι πιο εύκολο και σε άλλους να το βρουν.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 27, 2012 5:30 am
Location - Glyfada, Hellas

Post by devplus » Fri Aug 03, 2012 10:39 pm

Καλησπέρα παιδιά,

Έχουμε και εμείς την ίδια απορία... Υπάρχει κάποιο extension ή -ακόμα καλύτερα- κάποιο Vqmod για 1.5.3.1 που να προσθέτει τα απαραίτητα πεδία κατά το registration για την έκδοση τιμολογίου καθώς και την δυνατότητα επιλογής από τον πελάτη έκδοσης απόδειξης/τιμολογίου?

New member

Posts

Joined
Fri May 18, 2012 11:43 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests