Post by loadaverage » Wed Dec 02, 2009 5:46 am

dobry vecer,

e-shopy na cesku vraj maju prepocitavat cz -> euro podla
platnych kurzov cnb.cz .

opencart to bere z yahoo finance. robil uz niekto nejake plugin
pre tuto funkcionalitu?

je nejaky popis, nejaky zoznam ake zmeny treba vykonat v opencart
aby vyhovoval ceskym podmienkam?

we is experts(tm)


New member

Posts

Joined
Fri Nov 20, 2009 2:10 am

Post by Pot'a » Wed Dec 02, 2009 11:02 pm

loadaverage wrote:dobry vecer,

e-shopy na cesku vraj maju prepocitavat cz -> euro podla
platnych kurzov cnb.cz .

opencart to bere z yahoo finance. robil uz niekto nejake plugin
pre tuto funkcionalitu?

je nejaky popis, nejaky zoznam ake zmeny treba vykonat v opencart
aby vyhovoval ceskym podmienkam?
Pokud ČNB často nemění url ke kurzáku, tak by přeci neměl být problém skript v souboru /admin/model/localisation/currency.php upravit?

Seznam úprav pro české prostředí jako takový není. Opencart v podstatě vyhovuje, někdo však následně svou instalaci upravuje, pokud potřebuje něco co v "základu" není. Většinu svých úprav jsem zde publikoval viz. můj podpis, jen je škoda, že moc dalších lidí takto také nečiní.

Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz


Active Member

Posts

Joined
Tue Sep 01, 2009 1:48 pm
Location - Prague [CZE]

Post by muflon » Thu Dec 03, 2009 3:10 am

ja som pouzil jednoduchu upravu currency pre prepocitavanie sumy na euro ale je to vytvorene pre Slovensko kedze uz mame zadany pevny kurz

New member

Posts

Joined
Mon Aug 24, 2009 2:43 pm

Post by loadaverage » Thu Dec 03, 2009 7:24 am

to je trosku ina situacia, zejo? :]

we is experts(tm)


New member

Posts

Joined
Fri Nov 20, 2009 2:10 am

Post by loadaverage » Fri Dec 04, 2009 12:44 am

dobra, jeden advokat tvrdi, ze cnb to nemusi byt,
ale musi byt uvedene na strankach odkial je kurz pocitany.

we is experts(tm)


New member

Posts

Joined
Fri Nov 20, 2009 2:10 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests