Post by Alsaru » Wed Apr 18, 2012 6:18 pm

Dupa ce am activat Seo-Url din admin/settings si am editat toate cuvintele-seo unice de la produse , categorii si informatii si am redenumit fisierul .htaccess totul parea in ordine cu noile url-uri curate.
Dar ... totul s-a schimbat cand am reeditat un produs, mai precis i-am schimbat denumirea si producatorul in admin.
Atunci, in magazin, cand am incercat sa accesez produsul a parut "Pagina cerută nu a fost găsită pe acest site". La fiecare produs pe care am vrut sa il reeditez s-a intamplat acelasi lucru, produsele vechi sunt in regula.

Am debifat in setari Seo-Url si totul merge ok acum.

Totusi vreau sa folosesc Seo-Url dar sa nu imi apara eroarea de "pagina inexistenta" chiar atunci cand mofic un produs. Cunoaste cineva o solutie pentru aceasta problema?

Multumesc
Last edited by Alsaru on Wed Jun 06, 2012 3:21 pm, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Wed Feb 29, 2012 1:33 am

Post by florinsith » Wed Apr 18, 2012 7:39 pm

Eu nu m-am lovit de aceasta problema pana acum. Folosesti vreo alta extensie pentru seo url, sau le-ai generat cu vreun modul? Stiu ca nu asta se intelege din postul tau, dar am zis sa intreb oricum.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by Alsaru » Wed Apr 18, 2012 8:16 pm

Toate url-urile (campurile cu cuvintele cheie) sunt scrise manual, iar cand am modificat la un produs denumirea si producatorul nu m-am atins si de campul cu URL.

New member

Posts

Joined
Wed Feb 29, 2012 1:33 am

Post by florinsith » Wed Apr 18, 2012 8:40 pm

Can accesezi produsul in frontend si primesti eroare, urlul este in vreun fel schimbat? sau este exact acelasi ca atunci cand mergea?

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by Alsaru » Wed Apr 18, 2012 8:59 pm

Am gasit greseala !

La produsele care imi dadeau eroarea aveam in url cate un slash scris de mine (nu ma intrebati cum si de ce :) ) si asta facea ca url ul sa nu fie valid.

Rezolvat.

New member

Posts

Joined
Wed Feb 29, 2012 1:33 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests