Post by Irkluojubbd » Sat Nov 04, 2017 10:00 pm

Example - i wanted to delete some links from footer, i deleted uploaded to ftp refreshed site nothing changed, than i tried to delete all theme files also nothing changed. How do i fix that?

This post as been edited! No need for swearing on any of the OC forums!

New member

Posts

Joined
Sun Oct 29, 2017 5:57 am

Post by straightlight » Sat Nov 04, 2017 10:41 pm

Admin - > dashboard - > square blue icon on the upper-right - > activate and clear both caches.
Admin - > extension - > modification - > hit the refresh button.

This should solved the problem.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Irkluojubbd » Tue Nov 07, 2017 12:34 am

straightlight wrote:
Sat Nov 04, 2017 10:41 pm
Admin - > dashboard - > square blue icon on the upper-right - > activate and clear both caches.
Admin - > extension - > modification - > hit the refresh button.

This should solved the problem.
It worked for some time, but now its not working again.

New member

Posts

Joined
Sun Oct 29, 2017 5:57 am

Post by straightlight » Tue Nov 07, 2017 4:38 am

What are the results of the not working again? Could you provide more information?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests