Post by codeyiizen » Fri Sep 15, 2017 7:47 pm

Hi,
i am using opencart 3.0 and i am facing cache issue. i disable cache from admin and also set 0 in system/library/cache.php but when i add a product in my can and go on cart page it show nothing for see my casrt item i have to refresh that again.
please anyone help me please.

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 15, 2017 7:44 pm

Post by rjcalifornia » Fri Sep 15, 2017 9:15 pm

Did you have the same issue when the cache was enabled? Looks like the cache could not be written due to not having proper permissions

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by codernight » Tue Nov 07, 2017 5:02 pm

rjcalifornia wrote:
Fri Sep 15, 2017 9:15 pm
Did you have the same issue when the cache was enabled? Looks like the cache could not be written due to not having proper permissions
Hello.

Where should we make permission ? İn folder or in admin panel ? Thanks.

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 07, 2017 6:56 am

Post by straightlight » Tue Nov 07, 2017 8:01 pm

Admin - > system - > users - > user groups - > edit administrators group - > uncheck all - > check all (both lists) - > save changes. This should resolved the problem.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: Loady and 26 guests