Post by sxpink » Sat Oct 12, 2019 11:08 pm

Hello community of opencart i have a problem when i try to edit a module in my extensions the pencil button is not showing up all i see is install and unistall button.
ps // I have all permission enable in administrator and its a fresh install of opencart 3.0.2.0
Here is a screenshot of the modules page in attachment

thanks

Attachments

Capturar.JPG

screenshot - Capturar.JPG (81.37 KiB) Viewed 817 times


Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 08, 2019 9:23 pm

Post by cyclops12 » Sun Oct 13, 2019 7:58 pm

This isnt a FRESH install as cookie agreement is not default module in 3020

Expert Member

Posts

Joined
Sun Sep 27, 2015 1:10 am

Post by sxpink » Mon Oct 14, 2019 4:47 am

cyclops12 wrote:
Sun Oct 13, 2019 7:58 pm
This isnt a FRESH install as cookie agreement is not default module in 3020
Well its not really a fresh install i have a theme installed and some modules like cookies agreement but why this bug is showing up and i have already some stores with the same configuration and everything is working fine but in this situation edit button disappeared and i dont know why?! Thanks

Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 08, 2019 9:23 pm

Post by cyclops12 » Mon Oct 14, 2019 7:07 pm

If it's working elsewhere with same configuration then I would check you haven't got a corrupt file whilst uploading

Expert Member

Posts

Joined
Sun Sep 27, 2015 1:10 am

Post by sxpink » Mon Oct 14, 2019 7:27 pm

Ah okay so what folder is associated to the modules pages because i already made some changes and i dont want to redo everything thanks

Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 08, 2019 9:23 pm

Post by cyclops12 » Mon Oct 14, 2019 9:16 pm

Easiest way if you have another site with exactly the same setup then just compare the files from both sites and see if there are any differences other than site name

Expert Member

Posts

Joined
Sun Sep 27, 2015 1:10 am

Post by sxpink » Tue Oct 15, 2019 12:46 am

Problem solved i had like you said compare files by doing that i found that i have some missing folders
thanks :)

Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 08, 2019 9:23 pm

Post by cyclops12 » Tue Oct 15, 2019 1:09 am

Glad it's now working and happy to have helped

Expert Member

Posts

Joined
Sun Sep 27, 2015 1:10 am
Who is online

Users browsing this forum: grgr and 16 guests