Post by realgraffix » Sat Feb 20, 2021 7:19 pm

Hello all,

Only a minor issue, but when I recieve a new order email, I'm trying to get the products listed on a new line each rather than in a solid block. (as per the attached image) Any advice on solving this would be very gratefully recieved. Currently using version 3.0.3.6

Thanks
Chris

Attachments

error1.PNG

error1.PNG (11.05 KiB) Viewed 136 times


Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 06, 2015 7:56 am

Post by realgraffix » Sat Feb 20, 2021 7:20 pm

My apologies, its my mail client removing extra line breaks! Sorry!

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 06, 2015 7:56 am

Post by JNeuhoff » Sat Feb 20, 2021 10:26 pm

Glad you got it to work. Please be so kind to add '[SOLVED]' to the beginning of this forum thread title.

Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster * Survey Plus


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests